- Konu Sahibi tuanamevsim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hoşgeldnizzzzz
cakılım tuanacım beğenmenize sevindimmmgelin birlikte yiyelim
![]()
kızlar hoşgeldnizzzzz
cakılım tuanacım beğenmenize sevindimmmgelin birlikte yiyelim
![]()
hoşbulduk canım vallahi süper menüüü![]()
davet için teşekkür ederim afiyet bal şeker
![]()
saolun canlarımkızlar ben yarın giremicem nete doktordaolcam ordanda eve gitcem işe gelmicem cumartesi günü kesin geliyorum
[/Q
ne için doktora gittiğini bilmiyorum canım ama geçmiş olsun diliyorum.tamam canımmmm cumartesi bekliyorum haberleşiriz zaten![]()
![]()
nerde buluşuyorsunuz:????
saolun canlarımkızlar ben yarın giremicem nete doktordaolcam ordanda eve gitcem işe gelmicem cumartesi günü kesin geliyorum
![]()
küçükpark üniversite börekçisi önünce buluşup oradan cafeye geçicez buluşma saati: 14:00
geçmiş olsun canım neyin var?yarın beni özleyin diyorsun yani![]()
gelmekk isterdim ama transferim oldu dinlenmem gerekiyor. dua edinn
![]()
canım baş ağrısından duramıyorum yaa migren vardı ünideyken ama başlangıcıydı şu 1 aydır sürekli ağrıyor başım dayanmadım yarın izin aldım doktora gitcem bakalım![]()
![]()
canım baş ağrısından duramıyorum yaa migren vardı ünideyken ama başlangıcıydı şu 1 aydır sürekli ağrıyor başım dayanmadım yarın izin aldım doktora gitcem bakalım![]()
oy oy kıyamam sana oda çok kötü oluyor canım yaa çok çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer
kıymayın yazık bana zatennnbende biran önce kurtulmak istiyorum agrıdan sese gürültüye gelemiyorum
![]()
allah acil şifalar versin tatlım sana simoşa ve tüm bu dertten muzdarip olanlara
![]()