- Konu Sahibi tuanamevsim
-
kızlar hoşgeldnizzzzz
cakılım tuanacım beğenmenize sevindimmmgelin birlikte yiyelim
kızlar hoşgeldnizzzzz
cakılım tuanacım beğenmenize sevindimmmgelin birlikte yiyelim
hoşbulduk canım vallahi süper menüüüdavet için teşekkür ederim afiyet bal şeker
saolun canlarımkızlar ben yarın giremicem nete doktordaolcam ordanda eve gitcem işe gelmicem cumartesi günü kesin geliyorum [/Q
ne için doktora gittiğini bilmiyorum canım ama geçmiş olsun diliyorum.tamam canımmmm cumartesi bekliyorum haberleşiriz zaten
nerde buluşuyorsunuz:????
saolun canlarımkızlar ben yarın giremicem nete doktordaolcam ordanda eve gitcem işe gelmicem cumartesi günü kesin geliyorum
küçükpark üniversite börekçisi önünce buluşup oradan cafeye geçicez buluşma saati: 14:00
geçmiş olsun canım neyin var?yarın beni özleyin diyorsun yani
gelmekk isterdim ama transferim oldu dinlenmem gerekiyor. dua edinn
canım baş ağrısından duramıyorum yaa migren vardı ünideyken ama başlangıcıydı şu 1 aydır sürekli ağrıyor başım dayanmadım yarın izin aldım doktora gitcem bakalım
canım baş ağrısından duramıyorum yaa migren vardı ünideyken ama başlangıcıydı şu 1 aydır sürekli ağrıyor başım dayanmadım yarın izin aldım doktora gitcem bakalım
oy oy kıyamam sana oda çok kötü oluyor canım yaa çok çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer
kıymayın yazık bana zatennnbende biran önce kurtulmak istiyorum agrıdan sese gürültüye gelemiyorum
allah acil şifalar versin tatlım sana simoşa ve tüm bu dertten muzdarip olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?