- Konu Sahibi tuanamevsim
-
siz görüştünüzmü yahuu daha önceee kızlarrr
yüz yüze görusmedık daha canım ama 2 senedır her gün 7/24 konusur msjlasır bırbırımızın sesını 1 gun duymasak rahat edemeyız bizinşallah mayıs ayındada yüz yüze görüşücez simoşumla
hayır canım hiç yüzyüze gelmedik ama iki sene olduhergün her saat her dakika mesajlaşmazsak yada birbirimizi aramazsak olmaz ben gülşahın sesini duymazsam çatlarım saatlerce tlf da konuşuruz tüm gün uyku saatine kadar mesajlaşırız. canyoldaşı olduk artık birbirimizi aramadan duramayız
inşallahhhhh
iyi kötü herşeyimizi paylaştık dimi zuzum yaa vallahi 2 sene ne çabuk geçti heleki ikimizin aynı anda hasta olup aynı anda başımıza birşeylerin gelmeside ilginç olaylarımız arasındadır siyam ikizleri olma yolunda ilerliyoruz
inşaaaallahhhhhhhhhhhh
ne güzell inşlhh hepp böylee olursunuzz
amin aminnnn inşallahhhh herkese böyle dostluk nasip olsun
günaydın cnm
napıyon canım yaa ben kalkamıyorum sabah işe gelirkennyataktan sürüdüm kendimi resmenn
bende başlarda öyledim ama alıştım artık sen yeni evlisin ya herşeyi rayına oturtmak zaman alıyor.
sanırım bide haftasonuda misafirlerim vardı 2 gün boyunca dinlenemedimdebu hafta ama dinlencem kafama koydum
zaten misafirlerin olduğu hafta bende senin gibi oluyorum ondandır cnm. bir güzel dinlen kocişinle yat 12 lere kadar.
koçiş cumartesi günü çalışıyor cumartesi kendim yatıyorumpazarda birlikte bu cumartesi erken kalkarım 14:00de buluşcaz anca yemeğimi yapar öyle çıkarım
demdur evreka35 günaydın kızlar iyi çalışmalar nasılsınızzzzzz
evet canım umarım güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?