İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

günaydın kızlar

günaydın tatlım

iyiyim canım sen nasılsın işe geldim hemen bakayım dedim çoğaldıkmı diye valla sayı artmış mutlu oldum

bende iyiyim tatlım teşekkür ederim kolay gelsin sanada evet sayı artmış umarım çok güzel bir buluşma geçirirsiniz ama ben gelincede istiyorum ona göre kıskandım

nasılsınız bakalım

iyiyiz canım sen nasılsın?

günaydın canımbenim

tşk ederim cnm bende iyiyim
bu arada ben kaçırmışım sen şuan nerdesin. gelince yine toplanırız inş

tşk ederim cnm bende iyiyim
bu arada ben kaçırmışım sen şuan nerdesin. gelince yine toplanırız inş

bende bornovadaydım tatlım ama 3 sene önce düzceye taşındık ama izmiri çok özledim mayıs gibi allah izin verirse simgelere kalmaya gelicem o zaman inşallah bir buluşma daha yaparız bende sizlerle tanışmayı çok isterim

inş cnm bekliyoruz.

arkadaşlar sizlere iyi çalışmalar inşallah göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçer bu hafta

inş cnm geçsin bir an önce

sen gelde kuzum hemen taoplanırız senin gelişine bir bululşma yaparız arkadaşlarda yanlız bırakmazlar bizi

demdurcum sorma sabah gelirken o rüzgar neydi ya saçım toplu olmasına rağmen dağıldı işe geldim tekrar yaptım

cakılcım sen geldiğinde gene toplanırız hem bir kez toplanıp bırakmayız herhalde birbirimizi sevdikten sonra sıksık tekrarlayabiliriz

aynen cnm saçım karman çorman oldu valla.

inşallah tekrar tekrar sık sık görüşürüz evrekacım bu buluşmada umarım hepimiz birbirimize ısınırız

kızlar hepiniz burdayken bu arada birbirimizi nasıl tanıycaz malum küçükpark zaten sürekli kalabalık bir yer varmı fikri olan bu arada kızlar ben simge sizlerde isimlerinizi söylerseniz en azından isimlerimizi biliriz

inşallah tekrar tekrar sık sık görüşürüz evrekacım bu buluşmada umarım hepimiz birbirimize ısınırız

inş canım iyi olur bizim içinde ben üniyi izmir dışında okudum 5 yl boyunca dışardaydım arkadaşlarımda hep farklı şehirlerdeydi oyüzden bitince üni dağıldık izmirdede pek arkadaşım kalmadı en büyük arkadaşım canım koçişimm olduu

inş anlaşırızda ailecek gidip geliriz çok iyi arkadaş oluruzz

bu arada cidden nasıl tanıcaz birbrimizi

cakılcım sen geldiğinde gene toplanırız hem bir kez toplanıp bırakmayız herhalde birbirimizi sevdikten sonra sıksık tekrarlayabiliriz

çok sevinirim vallahi canım bende sizlerle tanışmayı çok isterim bu arada hem sana hemde demdura iyi çalışmalar diliyorum

benim adımda demet bende onu düşünüyorum nasıl tanışacağız

sende benim gibisin bende üni dışarda okuyunca arkadaşlarım hep şehir dışındalar.

çok sevinirim vallahi canım bende sizlerle tanışmayı çok isterim bu arada hem sana hemde demdura iyi çalışmalar diliyorum

tşk ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…