Peri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2007 291 0 96 İzmir 6 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #81 nrsnkma39 .!.: sizleri görmek ne güzel,Başkent ten sevgiler güzel İzmir in güzel hanımefendilerineopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.a.s.:enbuyukkk: Genişletmek için tıkla... Türkiye'mizin güzel Başkentimizin güzel hatunlarına güzel İzmir'den selam olsunnn,,:teytey::teytey:,a.s. on41 .!.: oyyyy hepiniz çok cicisiniz kaydirigubbakcemile3ama gece saat 00:30 ve benim canım tahmin edemeyeceğiniz kadar mantı istedi senağlama nolcak şimdi Genişletmek için tıkla... teşekkürler canımm.üşenme kalk benim gibi kendine bir tabaklık mantı yap.:sm_cool:hihoyyyt:dance:
nrsnkma39 .!.: sizleri görmek ne güzel,Başkent ten sevgiler güzel İzmir in güzel hanımefendilerineopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.a.s.:enbuyukkk: Genişletmek için tıkla... Türkiye'mizin güzel Başkentimizin güzel hatunlarına güzel İzmir'den selam olsunnn,,:teytey::teytey:,a.s. on41 .!.: oyyyy hepiniz çok cicisiniz kaydirigubbakcemile3ama gece saat 00:30 ve benim canım tahmin edemeyeceğiniz kadar mantı istedi senağlama nolcak şimdi Genişletmek için tıkla... teşekkürler canımm.üşenme kalk benim gibi kendine bir tabaklık mantı yap.:sm_cool:hihoyyyt:dance:
DoraGizem DORApaşanınANNESİ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 5.921 17 358 39 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #82 ohh buluşmusuz gene ne güzell bekleyin yazı kıslarr aranıza döneceğimm oüluşum hele biraz büyüsünn teyzeleri geleceğiz yanınıza :))
ohh buluşmusuz gene ne güzell bekleyin yazı kıslarr aranıza döneceğimm oüluşum hele biraz büyüsünn teyzeleri geleceğiz yanınıza :))
E EU3 Ziyaretçi 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #83 gizem1986 .!.: ohh buluşmusuz gene ne güzell bekleyin yazı kıslarr aranıza döneceğimm oüluşum hele biraz büyüsünn teyzeleri geleceğiz yanınıza :)) Genişletmek için tıkla... herzaman beklerız canım benım :)
gizem1986 .!.: ohh buluşmusuz gene ne güzell bekleyin yazı kıslarr aranıza döneceğimm oüluşum hele biraz büyüsünn teyzeleri geleceğiz yanınıza :)) Genişletmek için tıkla... herzaman beklerız canım benım :)
H hotcouture Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 4.240 794 163 15 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #84 Hanımlaaar süper bi bulusma olmuss...bidahakine ben de istiyorm gelmek
BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2008 11.895 18 206 İzmir 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #85 kesin birsey soylemeyim :) belki bende bir sonrakı bulusmaya gelebilirim