İzmirli Güzeller Mantı Gününde buluştu..ohh çok güzel oldu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh ne güzel mantılarda yenmiş.:hulya:

top top et ol-sun-muuuuu.......:jeyyar:

şaka şaka kızlar yarasın,neşeniz,keyfiniz bol olsun inşallah.

dosluğunuzun devamına :nazar: :nazar:pek hoşsunuz.alkisalkisalkis.

ooh murat köşkünde mantı, büyük parkta çay akannehir
daha güzel bir mekan seçilemezdi
sizler mekandan da harikasınız, izmirlilerim opuyorumnanaktan

walla süpersinz hatunlar
hepiniz birbirinzden güzelsin
bu arada kış gelmiş izmire uzun kollusunz
mantı ya zaten laf yok resim süper tadı nasıl dı bi allah birde siz bilirsinz :)
dostluğnz daim olsun maşallah:nazar:

hepiniz çok güzel ve sıcaksınız ama ben yine aranızda pınarımı görmeyi çokkkkkkkk istiyorum öpüldünüz

aman yarabbi siteye ne olmuş böyle dünden beri anca nasip oldu resimleri görebilmek açabilene aşkolsun yani....
harika bir gündü canım arkadaşlarımla..betayın katılımıyla çok daha güzel oldu...pınarımında gelmesini çok isterdim ama hazır tatilken onuda belirtmeden geçemeyeceğim..
en kısa zamanda toplanırız zaten biz allah nasip ederse eğer....devamı gelecek diyelim...hepinizi öpüyorruuuummm

hava soğuktu ama Sıcak ortam sıcak bayanlar ooo süpersiniz yani aklım sizde kaldı valla suratım asık çalıştım dün :))
Birdahaki buluşma haftasonu olsun artık şimdiden planlama yapalım hatta çalışanlarada buluşma diye eylem yapıcam bak ona göre hehe öptüm hepiciğinizi canlar..

şuan cnm mantı ıstedı bı yerım şişerse sorumlusu bu garulardır bılesınız :dilcikar:
ayy tamda ac ıken ya bu yapılır mı ya

ohhh sefanız olsun
mis gbı bı yerde guzel hatunlar buluşmuş bıdahakıne benıde çağırın he

süpersiniz kizlar yüzünüzden gülücügünüz hic eksik olmasin
dostlugunuz daim olsun bir ömür boyu sürsün insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman yarabbi siteye ne olmuş böyle dünden beri anca nasip oldu resimleri görebilmek açabilene aşkolsun yani....
harika bir gündü canım arkadaşlarımla..betayın katılımıyla çok daha güzel oldu...pınarımında gelmesini çok isterdim ama hazır tatilken onuda belirtmeden geçemeyeceğim..
en kısa zamanda toplanırız zaten biz allah nasip ederse eğer....devamı gelecek diyelim...hepinizi öpüyorruuuummm

allah razı olsun canım pinkim..ne kadar duyarlı birisin sen hiç unutmuyorsun..inşallah buluşmak nasip olur cnm inan dünde çok istedim ama misafirim olunca mecburen eve geldim..inşallah bir sonraki buluşma hafta sonu olurda bir aksilik olmadan rahat rahat görüşebiliriz..kocaman öpüyorum canımŞenizopuyorumnanaktan

hepiniz çok güzel ve sıcaksınız ama ben yine aranızda pınarımı görmeyi çokkkkkkkk istiyorum öpüldünüz

tombiş ablam,güzel yürekli ablam bende çok istedim ama nasip olmadı..birdahakine inşallah..büyük yüreğine kurban olurum ablam..allaha emanet..:1hug:

hava soğuktu ama Sıcak ortam sıcak bayanlar ooo süpersiniz yani aklım sizde kaldı valla suratım asık çalıştım dün :))
Birdahaki buluşma haftasonu olsun artık şimdiden planlama yapalım hatta çalışanlarada buluşma diye eylem yapıcam bak ona göre hehe öptüm hepiciğinizi canlar..

inşallah cnm bir sonraki buluşma hafta sonu olur ve hepimiz hayırlısıyla orada oluruz..cidden çok istiyorum bunu..opuyorumnanaktan

Çok güzelsiniz şekerler yine..

Peri ablam ve Güneş ablam sizi görmek ne hoş.. Keşke işim olmasaydı da bende gelebilseydim. İnşallah bir dahaki sefere.. Tanışmadığım diğer arkadaşlarımla da tanışırım hemopuyorumnanaktan

izmirin hanımları zaten güzeldir söylemeye gerek yok:)) maşallah hepinize dostluğunuz daim olsun şu buluşmalrı pazar günü yapsanızda bizde gelsek hiç bir buluşmaya girmek nasip olmadı ancak böyle fotoğraflarla yetiniyorum :)

inşallah cnm bir sonraki buluşma hafta sonu olur ve hepimiz hayırlısıyla orada oluruz..cidden çok istiyorum bunu..opuyorumnanaktan

İnşallah Pınarcım bende çok istiyorum ilk buluşma heyecanını yaşadıktan sonra hele gitmeye daha hevesli oluyo insan..:içelim:
Hatta gafta sonu buluşması için plan bile yapmaya başladım ben kendimce :))

Son düzenleme:
İnşallah Pınarcım bende çok istiyorum ilk buluşma heyecanını yaşadıktan sonra hele gitmeye daha hevesli oluyo insan..:içelim:
Hatta gafta sonu buluşması için plan bile yapmaya başladım ben kendimce :))

bende haberlerini bekliyorum o zaman tatlıcımmmm..opuyorumnanaktan

canım mekan çok güzelmiş tabii sizde öyle.neresi bu gittiğiniz yer öğrenebilir miyim

Cok güzel bir bulusma olmus kızlar.Dostlugunuz daim olsun.Hepiniz cok güzelsiniz.Sevgiler..

Back