İzmirli Güzeller Mantı Gününde buluştu..ohh çok güzel oldu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyetler olsun hepinize,
mantılar,peşine çaylar ,üstünede hoş sohbet,oh ohhh
maaşallah diyelim bizde...
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar..
sevgiler...

Çok güzelsiniz şekerler yine..

Peri ablam ve Güneş ablam sizi görmek ne hoş.. Keşke işim olmasaydı da bende gelebilseydim. İnşallah bir dahaki sefere.. Tanışmadığım diğer arkadaşlarımla da tanışırım hemopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkürederim. keşke gelebilseydin ama nicin değişmiş ben çok fazla nete giremediğimden son gelişmelerden haberim olmuyor.öptüm seni....

afiyet bal şeker olsun , dostluğunuz daim muhabbetiniz bol olsun hatunlar.çok şekersiniz özellikle güneş ablam :))

hepiniz çok tatlısınız allah a emanet...orada olmayı çok isterdim içim gitti inanın..ama nasip işte yine olmadı..allah nazarlardan saklasın :nazar:güneş abla,peri,betay,bumuyani,gülşah,pinkim hepiniz çok sıcaksınız..bumuyani tatlım inşallah rabbim dileğini hayırlısıyla gerçekleştirir..bebişinle birlikte buluşuruz bir dahaki sefere..güneş ablam kızın içinde hayırlısını diliyorum..

pınarcığım senide aramızda görelim bi dahakin buluşmamızda...

tabiki hep gelicem artık kimse alamaz beni artık kk buluşmalarından bende çok memnun oldum seni tanıdığıma canım benim dualarım seninle allahın izniyle olucak ama biliyosun ki önce sen inan!:CüvCüv:

betaycığım seni tanıdığıma çok memnun oldum...

bende izmirliyımm hüüüüüüüüüümafoldumben kocam ugruna geldım burayaaa
kurtarın benüüüümafoldumben
çok özledımmm yaaa dayanamıom vallaaaamafoldumbenmafoldumben

afiyet bal şeker olsun , dostluğunuz daim muhabbetiniz bol olsun hatunlar.çok şekersiniz özellikle güneş ablam :))
canım benim ,teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hemen alalım seni buraya ,nasıl olcaksa,gönüller bir olsun canım,en azından seni tanımış olduk,opuyorumnanaktan

Çok güzelsiniz şekerler yine..

Peri ablam ve Güneş ablam sizi görmek ne hoş.. Keşke işim olmasaydı da bende gelebilseydim. İnşallah bir dahaki sefere.. Tanışmadığım diğer arkadaşlarımla da tanışırım hemopuyorumnanaktan

canım benim ,keşke gelebilseydin,daha sonraki buluşmalarda görüşürüz inşallahopuyorumnanaktan

buluşma süper hanımlar dahada süperrrrrr
güneş ablamm kızın için hayırlısı hapinizi çokkkk öptümmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sehernazım ,bi tanem çok teşekkürler ,güzel dileklerine opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inan bende çok istedim orada olmayı ama nasip olmadı..inşallah bir onraki buluşma haftasonu olurda bende hepinizi tanıma fırsatını bulmuş olurum..kafamda hepinizin bir kimliği var ama bunu cana büründürmek bambaşka olacaktır eminim..öpüyorum kocamannnn..opuyorumnanaktan

Ah İzmir, İzmir olalı hiç görmedi böyle güzeller:)) Hepiniz harikasınız mantı yaramış afiyet olsun. Hep böyle gülün ve böyle kalın. Neşeniz ve dostluğunuz daim olsun. Güneşcim seni görmek güzel.

Ah İzmir, İzmir olalı hiç görmedi böyle güzeller:)) Hepiniz harikasınız mantı yaramış afiyet olsun. Hep böyle gülün ve böyle kalın. Neşeniz ve dostluğunuz daim olsun. Güneşcim seni görmek güzel.

aman efendim bunlar ne güzel sözler,teşekkür ederim canım benim,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepiniz harikasınız
mantılar yenmiş afiyet şeker olsun
hep mutlu kalın dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan

ablacığım teşekkür ederim bende çok memnun oldum seni tanıdığıma,bidahaki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum çok öptüm

kaydirigubbakcemile5 bende kocam uğruna izmire geldim bende istanbulluyum kaydirigubbakcemile3

allah muhabbetinizi arttirsin.cok hos gorunuyorsunuz hepinizde

kızlar siteye saldırı varmış,o yüzden ağırmış site

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ilahi ablam:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
hem gözün aydın diyem sana kızın sozlemişsinnnŞeniz
:1rolleyes:izmirin hatunlar çok güzel ve asilsınızzzzz:1rolleyes:
güneşimi iyi gördümm seni mantıda güzel ama hazır sevmiyorum bana gelin elimle acım sizeeeecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ilahi ablam:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
hem gözün aydın diyem sana kızın sozlemişsinnnŞeniz
:1rolleyes:izmirin hatunlar çok güzel ve asilsınızzzzz:1rolleyes:
güneşimi iyi gördümm seni mantıda güzel ama hazır sevmiyorum bana gelin elimle acım sizeeeecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

esmerim sağol bi tanem ,sözledik hayırlısıyla,,hemen geliyorum ışınlanıp,,mantıya yemeğecokacimcoook:1hug:

sizleri görmek ne güzel,Başkent ten sevgiler güzel İzmir in güzel hanımefendilerineopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.a.s.:nazar::enbuyukkk:

oyyyy hepiniz çok cicisiniz kaydirigubbakcemile3ama gece saat 00:30 ve benim canım tahmin edemeyeceğiniz kadar mantı istedi senağlama nolcak şimdi

Back