İzmirli Güzeller Mantı Gününde buluştu..ohh çok güzel oldu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
yıne süper bı buluşmaydı.mantının tadı damağımızda kaldı.
azdık ama özdük.güzel dostlara teşekkürler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
(garsonlarımız çok sinirliydi ama ! pinkicim suyu hatıra kaldı.
oo bi mekan yetmedi ikinci mekana geçtik mantımızı yedik çayımızıda büyük parkta içtik..:içelim:

resimlersilinmişler kısmetse yenı buluşma reımlerı ekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
:) gerçekten yawww ne suymuş mübarek :) ee nerde fotolar hımhımhımmmm

resimler silinmişter..

ay ne güzel yaa mafoldumben
çok güzel görünüyosunuz opuyorumnanaktan

ya kızlar teknık arıza için özur dılıyoruz.resımelrın boyutunu ayarlaayamdık program yokmuş bizde gulsahı beklıycez artık daha çok foto vardı elimizdeyaaa

gülşahhhhh gel hadi,,sendeki resimleri koyda görelim canım
bumuyani güzel çıkmışız hepimizde ,

çok güzellllllllll,buluşma oldu, mekan güzel hava güzel ,biraz serin olmasına karşı,mantı,güzel,,en önemlisi sohbetimiz çok güzel,,hanımlar güzel,,eeee daha ne olsun demi ya
ben çok güzel vakit geçirdim sayenizde kızlar, inşallah başka buluşmalara kızlar mucsk,musck

Son düzenleme:
[resimler silinmiştir.
[/COLOR][/B]

[/B]

kızlar güzel bir gün olmuş gerçekten belli ama sadece 6 kişimiydinz?peki garsonlar neden sinirliydiki acep ?biz geçmişte çok garson çıldırttık ama onlar siparişlerimize yetişemedikleri için birde çok kalabalık oluyorduk yetişemiyorlardı bize neyse diger resimleri bekliyoruz

gÜneŞ ablam ve gÜzeller gÜzelı perıcım sızlerıde gÖrmek gÜzel kadrıyecım sen daha Çok buluŞmalar ayarlarsın gıbıme gelıyor herkes sÜper gÖrÜnÜyor fotolarda allah dostluklarınızı daım etsın

resimler silinmiştir..

ve en sonda mantının üstüne çaylarımızı yudumlarken..........

kızlar harika görünüyorsunuz güneş abla ve peri abla çok şekersinizz sizi çok seviyorum, bumuyani benim tatlı farmville komşum seni ilk defa görüyorum umarım senlede en yakın zamandaki buluşmada tanışma fırsatım olur ve diğer izmirli hatunlar sizlerde çok güzel görünüyorsunuz. Bu arada bu mantı olayı bir mantıkolik olarak fena koydu alacağınız olsun ..:))

gÜneŞ ablam ve gÜzeller gÜzelİ perİcİm sİzlerİde gÖrmek gÜzel kadrİyecİm sen daha Çok buluŞmalar ayarlarsın gİbİme gelİyor herkes sÜper gÖrÜnÜyor fotolarda allah dostluklarınızı daİm etsİn

:)inş canım ya.inş bısonrakı buluşamda bebişimleolur

gÜneŞ ablam ve gÜzeller gÜzelİ perİcİm sİzlerİde gÖrmek gÜzel kadrİyecİm sen daha Çok buluŞmalar ayarlarsın gİbİme gelİyor herkes sÜper gÖrÜnÜyor fotolarda allah dostluklarınızı daİm etsİn
en kısa zamanda senide aramızda görmek istiyoruz başakcım,,bu arada bebişini güle güle büyüt,bitanem,:CüvCüv::1hug:

kızlar harika görünüyorsunuz güneş abla ve peri abla çok şekersinizz sizi çok seviyorum, bumuyani benim tatlı farmville komşum seni ilk defa görüyorum umarım senlede en yakın zamandaki buluşmada tanışma fırsatım olur ve diğer izmirli hatunlar sizlerde çok güzel görünüyorsunuz. Bu arada bu mantı olayı bir mantıkolik olarak fena koydu alacağınız olsun ..:))

bizde seni seviyoruz bi tanem,kıyamam kız ben sana ,istediğin mantı olsun,misafir ol gel bana mantılar açayım sana:1hug:
bundan sonraki buluşmalara bekliyorum ona göre:kızgın:

off kızlar güç bela siteye girdim nedir bu arızanın sebebi onuda anlamadım kaç saat fotoları yüklemek için uğraştım olmadı allahtan msn denen olay varda bumuyaniciğime yolladım oopuyorumnanaktan neyse çok güzel bi gündü tekrar teşekkür ederim bu günü düzenleyenlere bu mesajıın bile geliceğinden süpheliyim mafoldumben sayfa durmadan hata veriyo hepini öptümm kızlar zemuszemus

güzel bir gün geçirmişsiniz. şansınıza hava iyi idi. sizlerle olamadığım için üzgünüm. inşallah bir başka buluşmada bir araya geliriz. hepiniz harikasınız.opuyorumnanaktan

kızlar siteye saldırı varmış,o yüzden ağırmış site

Back