Gelinlik Modelleri izmirin kızları yardımlarınızı bekliyorum

esever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
176
0
96
İzmir
arkadaşlar düğünüm seneye yaza
bende araştırmalara başladım
herkes gibi herşeyin kusursuz olmasını istiyorum
tabii en önemlisi gelinliğim
çok içime sinmesi gerek hemen öyle oldu bittiye getiremem.
gelinliğini izmirden alan yada izmirde yaşayan arkadaşlar hangi moda evini önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum

canım ben izmiri hiç bilmem ama nette dolaşırken laperi gelinlik moda evini gördüm güzel gelinlikler var izmir alsancaktaymış bi bak istersen..arama motorundan laperi diye yazarsan karşına çıkar.

çankayada ünal modaevi ve simge modaevi var...her zAMAN bayılmışımdır ordaki gelinliklere...

kuzenim madam burcu da diktirdi dergiden beğendiği bir modeli ve istediğinin aynısı oldu kumaş kalitesinin de çok iyi olduğunu söylüyorlardı, gelinliği gördüğüm için önerebilirm :)))

ünal moda'nın vitrinine takılıyor bazen gözüm gelip geçerken. çok güzel gelinlikler var gerçekten

Benim gelinliğim Madam Burcu'da dikildi. Gerçekten çok hoş oldu.. Fiyatı da abartı bir fiyat değildi.. Tavsiye ederim.

zeynep acar moda evi olabilir o taraflardak, moda evleride güzel.
evet bende duydum madame burcuyu fiyatları cok uygun gelınlıkleride cok sık

canım ben izmiri hiç bilmem ama nette dolaşırken laperi gelinlik moda evini gördüm güzel gelinlikler var izmir alsancaktaymış bi bak istersen..arama motorundan laperi diye yazarsan karşına çıkar.

evet bende baktım laperi gelinliğe güzel modeller var gerçekten. bakın fikir edinirsinizhihoyyytdelikafadulden:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…