Gelinlik Modelleri Izmir'in iyii Gelinlik Moda evleri?

Canım ben henüz bakmaya başlamadım ama vivien angel ve simge benim de bakmak istediğim yerler arasında. İşçilikten, dikişten pek anlamam ama dantelin silikonla yapıştırılması bana da tuhaf geldi açıkçası. Herhalde normali minik dikişlerle sabitlenmesidir. Dikkati çekmiyor demişsin, içine sinecekse dikkate almayabilirsin o halde. Ama ben çok pimpirikliyimdir, benim başıma gelse, kesinlikle tercih etmezdim...

justin alexander a giden var mı peki hiç? ya da alan? bi izmir de bi de muğlada varmış zaten. fiyatları nasıldır?

Justin Alexander Fiyatları 2500-5000 civarında ama hatrı sayılır bir indirim yapmaktalar seçtiğiniz gelinliğe göre. Ben gittiğimde 3 model beğendim ve açıkçası içine gizledikleri korse sayesinde çok rahat bir giyimi var gelinliklerinin. Daha sonra Defne Moda evine de gittim. Kullanılan tüller çok kalitesiz geldi bana.. Anladım ki Justin kal,tesine göre çok da pahalı değilmiş:) Mutluluklar dilerim.

ben bianco da aldım 58 kg A etek aldım fazla kabarık değil prenses ve gpur ısteyenler ugrasın mutlaka ınanılmaz kalıtelı 2900 dedıler baya ındırım yaptılar ben ozel bırının adıyla dıttım ısteyenler özelden mesaj atsın yardımcı olurum ama mutlaka uğrayın derım cunku modeller 1 tane baskasında yok tek calsıyorlar butun ızmırı ıkı gunde talan ettim inanın tek tek moda evlerini ve yorumlarımı yazayım :
1-bianco kalıtelı tek urunler ve herkeste yok modeli
2-kanaviçe mutlaka ugrayın çok çesit var 3 katlı ve kalıtelı her model var
3-nazerella en kotusuydu bukadar olamaz hıc vakıt kaybetmeyın
4-miss defne kalıte orta ama ben bısey begenmedım umdugum gıbı cıkmadı
5-melek moda evi 1 tane begendım ama tulun kalıtesı vasattı model ıyı ama tarlatanlar gelınlıge dıkıle degıl ve tulu az oldugu ıcın tarlayan ızı bellı
6-simge kotuydu be kızlar modellerı gorunce sok oldum herkestekıler gıbı tul kalıtesı orta yanı cok bellı sadece dukkanı dizaynı hos dıe mıllet kalıtelı sanıyor kadın cok uyanık renklı gozlu orta yasın ustu agzı ıyı laf yapıyor mılletı kandırıryor bence hemen meslegımı sordu kasla goz arasında ona gore fıyat bıcıyor
7- kemer altı vasat hıc bırını begenmedım ucuzum kalıtesızım dıe bagırıyor
mutlaka tavsıye ettıgım once kanaviçe sonrada bianco ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız süperde ilgilendiler en vasat ılgılenen ıse melektı 1 tane denetırım dedı pek gonlu yoktu

merhabalar.bende justin Alexandar dan gelinlik beğendim.yeni sezon bir gelinlikti fiyatı fakat bize 6.900 dediler.indirimle en son kaça inerler acaba.yüzde kaç indirim yaparlar bilginiz var mı

merhabalar.bende justin Alexandar dan gelinlik beğendim.yeni sezon bir gelinlikti fiyatı fakat bize 6.900 dediler.indirimle en son kaça inerler acaba.yüzde kaç indirim yaparlar bilginiz var mı

Hiçbir bilgim yok tatlım.. En güzelini alman dileğiyle...

arkadaşım 6800 olan gelinliği 5000 e aldı ordan

Justin alexanderda iki model denemiştim ikisi de çok hoştu biri 3000 diğeri 4000tl idi.Bir iki hafta önce aradılar ve %40 indirim olduğunu söylediler.bence şu anda fiyatlar daha uygundur.Gidip görülecek bir yer bence.Ben Çankayada Perialla dan iyi bir pazarlıkla 2200 e aldım çok içime sindi çokta ilgililer.Tavsiye ederim.Oraya gitmeden önce ssssimge modaevine gittik.Çıkarken bir bayan nişanlısıyla gelmişti ve tartışıyorlardı.gelinliği istediği gibi olmamış para iadesi istedi fakat görevliler kabul etmedi.Bunu görünce arkamıza bakmadan kaçtık=) zaten modelleri de çok sıradandı.

bildiğiniz tavsiye ettiğiniz moda evi veya özel dikimde olabılır var mı nişanım için yardım eder mısınız ??

İzmir de Justin alexandre gelinlik var gayet de güzel modelleri oluyor. kadınlar kulübü de bol bol reklamlarını yapmıştı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…