izmiri bilen ablalarim bakabilir mi?

Lalalalaalala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
214
241
23
Merhaba ablalarim,
Bir kac gün sonra sabah ucakla istanbuldan izmire gidecegim aksam 5 gibi de geri donecegim. Daha once hic gitmedigim bir yer havalimanindan ciktiktan sonra en kolay cok uzaklasmadan nerelere gidebilirim? Tesekkurler

Uzaklığı istanbul gibi düşünme :) şimdi konak tarafına git mutlaka. İzmire gelen turistin saat kulesinde fotoğrafı olmalı. Kemeraltına gidip ordan kızlarağası hanına geçebilirsin. Vapurla karşıyakaya geçip midye bira yapabilirsin. Çok zamanında olmadığı için yeter bence bu kadar ;)

Uzaklığı istanbul gibi düşünme :) şimdi konak tarafına git mutlaka. İzmire gelen turistin saat kulesinde fotoğrafı olmalı. Kemeraltına gidip ordan kızlarağası hanına geçebilirsin. Vapurla karşıyakaya geçip midye bira yapabilirsin. Çok zamanında olmadığı için yeter bence bu kadar :KK66:
Tesekkur ederim;)

konakta alsancakta gez sonra vapura bin karşıyaka çarşısını baştan sona gez, oradan izbana binince havalimanına geri gidersin

Merhaba ablalarim,
Bir kac gün sonra sabah ucakla istanbuldan izmire gidecegim aksam 5 gibi de geri donecegim. Daha once hic gitmedigim bir yer havalimanindan ciktiktan sonra en kolay cok uzaklasmadan nerelere gidebilirim? Tesekkurler

Sabah beş gibi geri nasıl döneceksin? Yanında birileri var mı? Burda gece yarısı son seferler var sonra havaalanı tarafına araçsız gitmek zor.

Konak+karşıyaka yeter kısa süreli olduğu için, o öneriler de gelmiş zaten. Misafir kartı alma toplu ulaşım için hayatının kazığını yersin, al bi izmirim kart onu kullan.

Sabah beş gibi geri nasıl döneceksin? Yanında birileri var mı? Burda gece yarısı son seferler var sonra havaalanı tarafına araçsız gitmek zor.

Konak+karşıyaka yeter kısa süreli olduğu için, o öneriler de gelmiş zaten. Misafir kartı alma toplu ulaşım için hayatının kazığını yersin, al bi izmirim kart onu kullan.
sabah 9 da istanbuldan İzmir uçağına binicem akşam 5 de izmirden İstanbul’a gitmek için binicem zor mu olur gidemez miyim?

Merhaba ablalarim,
tatlım izbanla hemen hemen her yere gidebilirsin ulaşımı güzel..iki araç ile heryere gidebilirsin

Merhaba ablalarim,
öğle yemeginden sonra kemeraltinda mutlaka bir keyif kahvesi iç..ha öğle yemeğini kemer altında güzel bir balık çorbasıyla değerlendirebilirsin..

Uçaktan in izbana bin. İzban Karşıyakaya kadar gider. Konağa gitmek istersen aktarma yapman lazım. Halkapınar durağı aktarma durağıdır. Metro ile de Konağa gidebilirsin. Hemen saat kulesinin orada zaten duraklar. Yalnız bir İzmirim kart edinmen lazım. İzban durağında gişeden alabilirsin.

İzban güzergahı mavi/lacivert gösterilmiş. Alsancak ve Karşıyaka yı tercih ederdim. Alsancak’ta kordonda kahvaltı eder, Kıbrıs şehitleri caddesinde dolaşırdım. Pasaport a doğru da gidebilirsiniz. Sonra Karşıyaka ya giderdim. Bostanlı’ya da geçebilirsiniz. Dönüşte Karşıyaka dan vapurla alsancakta iner dönüş için yine izban a binerdim. Saat 10-15 arası düşündüm süreci. Diğer yerlere de gidilebilir tabi ama garanti işi bu şekilde:) Konak ta kemeraltına gidilebilir ama beklentiye göre değişir. Saaat kulesi sembolü gibi ama şu an tadilatta.

Eklentiler

• 179A1BAB-45A3-40EB-B50C-ABCD079CF7C7.webp
    179A1BAB-45A3-40EB-B50C-ABCD079CF7C7.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 25
İzban güzergahı mavi/lacivert gösterilmiş. Alsancak ve Karşıyaka yı tercih ederdim. Alsancak’ta kordonda kahvaltı eder, Kıbrıs şehitleri caddesinde dolaşırdım. Pasaport a doğru da gidebilirsiniz. Sonra Karşıyaka ya giderdim. Bostanlı’ya da geçebilirsiniz. Dönüşte Karşıyaka dan vapurla alsancakta iner dönüş için yine izban a binerdim. Saat 10-15 arası düşündüm süreci. Diğer yerlere de gidilebilir tabi ama garanti işi bu şekilde:) Konak ta kemeraltına gidilebilir ama beklentiye göre değişir. Saaat kulesi sembolü gibi ama şu an tadilatta.
Tesekkurler

Back
X