• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Izmirdeyim.biri bana yardım etsin :s

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
658
merhaba arkadaşlar.egem 17 aylık.sünnetini hala yaptıramadım kendi dertlerimden.izmirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor,cerrah,hastane,anestezi şekli...ne kadar tecrübeniz varsa bekliyorum.en çok merak ettiğim de ALİSKLAMP YÖNTEMİ.izmirde yapan duymadım.lütfen bile varsa yazsın.şimdiden teşekkürlera.s.

canım benim oğlum 9,5 aylık ben bu ayın 29'unde 9 eylulde yaptıracağım sunnetı sana tecrubelerimi yazarım daha sonra

canım benim yeğenimi Gaziemir Gazikent tıp merkezinde sünnet ettirdiler 3 yaşında falandı. bayan bir doktormuş ve çok ilgilenmiş. ismini de öğrenirim düşünürsen. annem götürmüştü sünnete, anlat anlat bitiremedi

larem35 bekliyorum canım haberlerini.sorunsuz atlatırsınız inşallah:)
teşekkürler beryal=)
patiska sen de sağol.adını öğrenip yazarsan çok sevinirim=)

ben oğlumu 3.5 aylıkken sünnet ettirdim...hatay'da polikliniği olan bi çocuk cerrahıydı..atilla anar...memnun kaldım..lokal anestesizyle oldu..3 günde iyileşti kuzum...

aydın mevsimi tavsiye ederim.karşıyakada

ben de Aydın MEVSIM 'e sünnet ettirdim. izmirde profosyenel bir cerrah.
oğlum 13 aylıktı. genel anestezi yaptılar.
hastane hariç 600 tl alıyor. kent hast.de yaptırdık. toplam 1000 tl ödedik.:lepi:

Back