Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende üniversite oku. İçin geldim ve yerleştim buraya.Merhaba hanımlar, memleket İstanbul İzmir'de 4 ay oldu taşınalı. 31 yaşındayım 4 senelik evliyim. Tanışalım, maksat sohbet muhabbet güzel arkadaşlıklara.
( Biraz acemice oldu ) :)))
Anca gördümHoşbulduk sende hoşgeldin kaç gün oldu konuyu açalı, hiç kimse yazmayacak sandım :)
Ne güzel hangi bölüm nersinde yaşıyorsun memnun oldumMerhaba bende üniversite oku. İçin geldim ve yerleştim buraya.
tam 8 senedir izmirdeyim
Bende memnun oldum5 senelik de evliyim Bornovadayim zihinsel engellilrNe güzel hangi bölüm nersinde yaşıyorsun memnun oldum
Yaaa ne güzel maşallahBende memnun oldum5 senelik de evliyim Bornovadayim zihinsel engellilr
Hayırlı işler nasip etsin canım benimBende Bornovada oturuyorum. Bankacıyım fakat calısmıyorum işsizim :)) Allah kolaylıklar versin. Bende memnun oldum kızlar
Çok soğuk valahi kar olmadığı için çok sertSlm iyiyim sizler nasılsınız, bu İzmir ne soğukmuş böyle ya gündüz havası başka, akşam başka boğazlarım acıyor biraz daha alışamadım havasına
Merhaba canımİyi akşamlar ben de İzmir Alaçatı 11yidir
Hoşgeldinİyi akşamlar ben de İzmir Alaçatı 11yidir
Hımmm doğru ya buraya kar nadir yağıyor. :))Çok soğuk valahi kar olmadığı için çok sert
Coook zor en son adam gbi kari ne zman gördük hatırlamıyorumHımmm doğru ya buraya kar nadir yağıyor. :))