• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirden önerebileceginiz kbb doktoru va miiiii???

çiğli de ekol kbb var büyük kapsamlı bi hastane bence buraya da goturebılırsın

Biliyorum canım. Götürdüm oraya da.hatta ordan bir dr un tedavisine başladık.ama ben net bir isim istiyorum.güvenilir bir dr ismi yani.teşekkür ederim ilgine.

İbrahim Çukorova'ya gitmeyin onun yaptıği hatayı yıllardır çekiyorum ve dönüşü yok gidebileceğiniz en iyi kbb Özgür Uslu(buca seyfi demirsoy)Fazıl Apaydın(Ege Üniversitesi)

İbrahim Çukorova'ya gitmeyin onun yaptıği hatayı yıllardır çekiyorum ve dönüşü yok gidebileceğiniz en iyi kbb Özgür Uslu(buca seyfi demirsoy)Fazıl Apaydın(Ege Üniversitesi)

Yaaa çok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun. O kişiden randevu almıştım ama yoktu gittiğimizde.başka dr a göründük.üstüne iki doktor ve bir sürü ilacın sonunda medikaldeki murat cem miman iki haftalık bir tedaviyle çocuğumu iyileştirdi.bunca zaman yaşadıklarımız, çocuğumun içtiği o kadar ilaç da cabası oldu :((((

Merhaba kızlar. Dr bugün 4 yaşındaki oğlumun kulaklarına tüp takılmasına ve geniz etinin alınmasına karar verdi.ben tabi başka doktorlara da götürmek istiyorum.ilk dr dan hemen ameliyata gitmek istemiyorum. Moralim çok bozuk.lutfen bana yardımcı olun, dr önerin. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.acilen yorum bekliyorum sizlerden:(((

canım benim görümcenin oğlu bademcikleri alındı oda dört yaşında. çok memnun kalmş hastaneden. ama hastane adını hatrlamıorum sorayım senin için yazarm gene burdan.. ama baya memnun kalmşlar ama özel hastane

Benim oğlum hem bademimizi hemde geni etini aldırdık kent hastanesinde Prof. Alp Demirel'ler adında bi doktor var. Arkadaşımda ameliyat ettirdi kendisinde bizde. Çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim. İzmirde tek geçerim valla alp beyi. Geçmiş olsun.

Back