izmirden önerebileceginiz kbb doktoru va miiiii???

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.686
248
Merhaba kızlar. Dr bugün 4 yaşındaki oğlumun kulaklarına tüp takılmasına ve geniz etinin alınmasına karar verdi.ben tabi başka doktorlara da götürmek istiyorum.ilk dr dan hemen ameliyata gitmek istemiyorum. Moralim çok bozuk.lutfen bana yardımcı olun, dr önerin. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.acilen yorum bekliyorum sizlerden((

Cnm oncelikle gecmis olsun ve arkadasimin kizida geniz etinden cok problemler yasadi bornovada ento kbb var orada goturfu ve bir daha sorun olmadi yani ento kbb yi tavsiye ederim

Cnm oncelikle gecmis olsun ve arkadasimin kizida geniz etinden cok problemler yasadi bornovada ento kbb var orada goturfu ve bir daha sorun olmadi yani ento kbb yi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim canım hem iyi dileklerin hem de cevabın için. . Ento ile ilgili olumlu bir yorum daha almıştım önceden. Bir de senden duydum.oraya da götüreyim oğlumu.hoscakal.

Çok teşekkür ederim canım hem iyi dileklerin hem de cevabın için. . Ento ile ilgili olumlu bir yorum daha almıştım önceden. Bir de senden duydum.oraya da götüreyim oğlumu.hoscakal.

Rica ederim guzelim yapabilecegim birsey olursa her zaman yardima hazirim ozelden bile ulasabilirsin seni tanimiyor olabilirim ama anne olman benim icin yeterli ben de bir anneyim

Rica ederim guzelim yapabilecegim birsey olursa her zaman yardima hazirim ozelden bile ulasabilirsin seni tanimiyor olabilirim ama anne olman benim icin yeterli ben de bir anneyim

Çok hoşsun canım :)) iki doktora daha götürdük.ayni şeyi söylediler. Kulağa tüp takılacak ve geniz eti alınacak. Teşhis aynı olunca rahatladik.simdi sıra kime ameliyat yaptiracagimiza karar vermeye geldi :)) öptüm canım.

Allah yardimcin olsun cnm rabbim biran once acil sifalar versin insallah

öncelikle çok geçmiş olsun...3 ağır kulak ameliyatı geçirmiş ve hayatımı ona borçlu oldugum biri olarak izmirde tek bi isim önerebilirim oda İBRAHİM ÇUKUROVA...En son eşiyle birlikte özel hastane gibi bişey açmıştı alsancakta eşide kadın doğumcu..şiddetle tavsiye ederim.kuzenimin kızıda 4 yaşında yaklaşık bir ay önce onunda geniz etini aldı.onun babasınında..ve daha aileden bi çok ismi.benim babamın çok iyi arkadaşıdır kendisi..bu arada annemde 3 kez onda ameliyat oldu.bizim ailede hep kulaktan bak şimdi farkettim bende..işin şakası bi araştır derim bizzat ameliyat olmuş biri olarak..çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

Çok sağol arkadaşım ilgine.hemen araştırıyorum. Ck öptüm seni :)))

Randevuyu aldım bile.ck sagol canım. Sonucu bildiricem.ck heyecanlandım:)) insallah olumlu olur sonucu..hayırlısı. .

kendiside bilgiside mükemmel bir doktordur.yardımcı olabildiysem ne mutlu.ben şuan tekirdağdayım eşimin görevi gereği.izmirliyim ama ailem orda.inan orda olsaydım sana yardımcı olurdum..gelşimeleri özelden yazarsan daha kolay haber alabilirim senden.şimdiden çok geçmiş olsun canım..inan hiç pişman olmuycaksın...

Merhaba canım. Sana özelden yazamadım. Çünkü cepten girdiğim için öyle bir seçenek çıkmadı nedense...bir arkadaşım baska bir dr tavsiye etti.dr ameliyatsız kurtaririm demis.oyle olunca ptesi icin randevu aldık.olumlu şeyler söyledi. Umarım, dilerim dediği gibi olsun.ibrahim beyin randevusunuiptal edip 2 hafta sonsonrasına aldım. Dr 1 ay sonra gelin demisti.boylelikle hem 1 ay beklemicez hem rahatsızlığın gidişhatını gorucez hem de ibrahim beyi de tanimis olcaz.seni haberdar ederim.cok öptüm canım:))

Hayırlısı neyse orası olsun canım benim.yeterki miniğin iyileşsin..hayırlı haberlerini bekliyorum...çok geçmiş olsun şimdiden..

Hayırlısı neyse orası olsun canım benim.yeterki miniğin iyileşsin..hayırlı haberlerini bekliyorum...çok geçmiş olsun şimdiden..
merhaba canım.bugün tepecike gittik.maalesef ibrahim çukurova yoktu.başka bir doktor baktı.kullandığı ilaçlara ilaveten bir antibiyotik ve şurup verdi.1 ay sonra gelin dedi.hastanede ne kargaşa ne karmaşa vardı.allahtan sıkıntı yaşamadan 1 saatte işi bitirdik.dr fena değildi.ama ibrahim beyi görememek beni çok üzdü.öyle işte canım.görüşürüz..

canım benim bildiğim ibrahim bey en son orda bölüm başkanıydı..ama artık doktorlar iki yerde birden çalışamıyolar biliyosun sanırım alsancaktaki yerinde çalışıyo artık.dedim ya eşiyle ikisi hastane gibi biyer açtı diye...tam özel olmayabilir anlaşmalıdır büyük ihtimalle..arayı sorabilirsin bence.aslında ona gitmen çok iyi olucak ama siz bilirsiniz tabiki...çok geçmiş olsun tekrar...

Yaren35cim 182 yi arayarak randevu aldım. Yani orda çalışıyor.o gün izinliydi veya toplantısı vardı.şanssızlık işte..bunda sonra bilmiyorum denk gelir miyiz..teşekkür ederim yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…