Cnm oncelikle gecmis olsun ve arkadasimin kizida geniz etinden cok problemler yasadi bornovada ento kbb var orada goturfu ve bir daha sorun olmadi yani ento kbb yi tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun canım. Malesef bilgim yok bu konuda.Bebişini öp benim için.
Çok teşekkür ederim canım hem iyi dileklerin hem de cevabın için. . Ento ile ilgili olumlu bir yorum daha almıştım önceden. Bir de senden duydum.oraya da götüreyim oğlumu.hoscakal.
Rica ederim guzelim yapabilecegim birsey olursa her zaman yardima hazirim ozelden bile ulasabilirsin seni tanimiyor olabilirim ama anne olman benim icin yeterliben de bir anneyim
Çok hoşsun canım :)) iki doktora daha götürdük.ayni şeyi söylediler. Kulağa tüp takılacak ve geniz eti alınacak. Teşhis aynı olunca rahatladik.simdi sıra kime ameliyat yaptiracagimiza karar vermeye geldi :)) öptüm canım.
Allah yardimcin olsun cnm rabbim biran once acil sifalar versin insallah
Sağol canım. Çocuk olunca hastanelerden çıkamıyorsun böyle. :) biz de seni öperiz.
öncelikle çok geçmiş olsun...3 ağır kulak ameliyatı geçirmiş ve hayatımı ona borçlu oldugum biri olarak izmirde tek bi isim önerebilirim oda İBRAHİM ÇUKUROVA...En son eşiyle birlikte özel hastane gibi bişey açmıştı alsancakta eşide kadın doğumcu..şiddetle tavsiye ederim.kuzenimin kızıda 4 yaşında yaklaşık bir ay önce onunda geniz etini aldı.onun babasınında..ve daha aileden bi çok ismi.benim babamın çok iyi arkadaşıdır kendisi..bu arada annemde 3 kez onda ameliyat oldu.bizim ailede hep kulaktan bak şimdi farkettim bende..işin şakası bi araştır derim bizzat ameliyat olmuş biri olarak..çok geçmiş olsun
öncelikle çok geçmiş olsun...3 ağır kulak ameliyatı geçirmiş ve hayatımı ona borçlu oldugum biri olarak izmirde tek bi isim önerebilirim oda İBRAHİM ÇUKUROVA...En son eşiyle birlikte özel hastane gibi bişey açmıştı alsancakta eşide kadın doğumcu..şiddetle tavsiye ederim.kuzenimin kızıda 4 yaşında yaklaşık bir ay önce onunda geniz etini aldı.onun babasınında..ve daha aileden bi çok ismi.benim babamın çok iyi arkadaşıdır kendisi..bu arada annemde 3 kez onda ameliyat oldu.bizim ailede hep kulaktan bak şimdi farkettim bende..işin şakası bi araştır derim bizzat ameliyat olmuş biri olarak..çok geçmiş olsun
kendiside bilgiside mükemmel bir doktordur.yardımcı olabildiysem ne mutlu.ben şuan tekirdağdayım eşimin görevi gereği.izmirliyim ama ailem orda.inan orda olsaydım sana yardımcı olurdum..gelşimeleri özelden yazarsan daha kolay haber alabilirim senden.şimdiden çok geçmiş olsun canım..inan hiç pişman olmuycaksın...
merhaba canım.bugün tepecike gittik.maalesef ibrahim çukurova yoktu.başka bir doktor baktı.kullandığı ilaçlara ilaveten bir antibiyotik ve şurup verdi.1 ay sonra gelin dedi.hastanede ne kargaşa ne karmaşa vardı.allahtan sıkıntı yaşamadan 1 saatte işi bitirdik.dr fena değildi.ama ibrahim beyi görememek beni çok üzdü.öyle işte canım.görüşürüz..Hayırlısı neyse orası olsun canım benim.yeterki miniğin iyileşsin..hayırlı haberlerini bekliyorum...çok geçmiş olsun şimdiden..
merhaba canım.bugün tepecike gittik.maalesef ibrahim çukurova yoktu.başka bir doktor baktı.kullandığı ilaçlara ilaveten bir antibiyotik ve şurup verdi.1 ay sonra gelin dedi.hastanede ne kargaşa ne karmaşa vardı.allahtan sıkıntı yaşamadan 1 saatte işi bitirdik.dr fena değildi.ama ibrahim beyi görememek beni çok üzdü.öyle işte canım.görüşürüz..
kendiside bilgiside mükemmel bir doktordur.yardımcı olabildiysem ne mutlu.ben şuan tekirdağdayım eşimin görevi gereği.izmirliyim ama ailem orda.inan orda olsaydım sana yardımcı olurdum..gelşimeleri özelden yazarsan daha kolay haber alabilirim senden.şimdiden çok geçmiş olsun canım..inan hiç pişman olmuycaksın...
Hayırlısı neyse orası olsun canım benim.yeterki miniğin iyileşsin..hayırlı haberlerini bekliyorum...çok geçmiş olsun şimdiden..
canım benim bildiğim ibrahim bey en son orda bölüm başkanıydı..ama artık doktorlar iki yerde birden çalışamıyolar biliyosun sanırım alsancaktaki yerinde çalışıyo artık.dedim ya eşiyle ikisi hastane gibi biyer açtı diye...tam özel olmayabilir anlaşmalıdır büyük ihtimalle..arayı sorabilirsin bence.aslında ona gitmen çok iyi olucak ama siz bilirsiniz tabiki...çok geçmiş olsun tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?