nets polikliniği var benim bildiğim bi tekArkadaslar 7 aydır lazer epilasyon gidiyorum ayda 300 bütçeye göre fazla bile ama iyi yapsalar ona da razıyım tüm bölgeler ama hiç gerektiği gibi yapmıyorlar tavsiye edebileceğiniz güzel yapan bir yer var mı izmir içinde? ?
teşekkür ederim peki denenmiş bir yer mi ?nets polikliniği var benim bildiğim bi tek
evet cihazları iyi bence alexandrite kullanmanızı öneririm dermatolog önerisiteşekkür ederim peki denenmiş bir yer mi ?
Gittiğim yerde Alexandrite fakat yapanlardan memnun deilim fiyat olarak nasıl birde Nerede acabaevet cihazları iyi bence alexandrite kullanmanızı öneririm dermatolog önerisi
bornova da milli eğitim biinası yanında fiyat konusunu ne desem yalan olur bi konuşun isterseniz :)Gittiğim yerde Alexandrite fakat yapanlardan memnun deilim fiyat olarak nasıl birde Nerede acaba
Arkadaslar 7 aydır lazer epilasyon gidiyorum ayda 300 bütçeye göre fazla bile ama iyi yapsalar ona da razıyım tüm bölgeler ama hiç gerektiği gibi yapmıyorlar tavsiye edebileceğiniz güzel yapan bir yer var mı izmir içinde? ?
Bu karsiyakada ki girnede ki medikal mi acabaCanim ornekkoyde medical park var annem orda yaptirdi. Hem makineleri kaliteliydi cabuk bitti. Hemde bikini bolgesi seans 90 tl. 4 ay duzenli gitti annem sonra 2 ayda bir gitti 11 ay oldu artik bitti. Ce basladiginda yillardir jilet kullanan bi insandi
Ben de alsancak sevinç pastanesinin orda n ile başlayan a gidiyorumkesinlikle ismi m ile başlayan alsancaktaki yere gitmeyin, zamanınızı ve paranızı çalarlar sadeceben de arıyorum iyi bi merkez memnun olan varsa yazsın lütfen
Evet canimBu karsiyakada ki girnede ki medikal mi acaba