izmirdekiler yardim

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
34
Arkadaslar 7 aydır lazer epilasyon gidiyorum ayda 300 bütçeye göre fazla bile ama iyi yapsalar ona da razıyım tüm bölgeler ama hiç gerektiği gibi yapmıyorlar tavsiye edebileceğiniz güzel yapan bir yer var mı izmir içinde? ?

nets polikliniği var benim bildiğim bi tek

arkadaşım egepol'de yaptırdı,çok fazla batık sorunu olduğunu söylemişti,şu anda bacakları pürüzsüz çok ta memnun kalmış,biraz tuzlu fiyat olarak (sanırım 400 civarı seans olarak ) fakat herkese tavsiye ediyordu..ben de orada yaptırmayı düşünüyorum fakat kasım ayı gibi öneriyorlar,malum lazer sonrası güneş gören yerlerde yanık izi kalabiliyormuş

Evet ama bir hafta sonrasında güneşlenebilirsiniz diolar leke olmasın die teşekkür ederim

kesinlikle ismi m ile başlayan alsancaktaki yere gitmeyin, zamanınızı ve paranızı çalarlar sadece ben de arıyorum iyi bi merkez memnun olan varsa yazsın lütfen

Canim ornekkoyde medical park var annem orda yaptirdi. Hem makineleri kaliteliydi cabuk bitti. Hemde bikini bolgesi seans 90 tl. 4 ay duzenli gitti annem sonra 2 ayda bir gitti 11 ay oldu artik bitti. Ce basladiginda yillardir jilet kullanan bi insandi

Bu karsiyakada ki girnede ki medikal mi acaba

ben medislime gidiyorum ama memnun değilim. başka yer araştırıyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…