• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki hamişler hangi hastanede doğum yapmalıyım?

Elif Gxoxren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
65
1
86
41
İzmir
Arkadaşlar lütfen yardım edin 28 haftalık hamileyim gittiğim bi doktorum var Yeşilyurt devlet hastanesine bağlı ama bu arada Çankaya Tıp Merkezinde Murat Aslan'a da gidiyorum ama benim için asıl önemli olan hangi hastanede doğum yapmalıyım? gebelikte sorun olmadıkça dr. o kadar da önemli değil gibi geldi bana ama hastane konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Fiyat açısından da uygun olan bi hastane arıyorum şimdiden teşekkürler...:uhm:

canım,öncelikle tebrikler şimdiden.allah sağlıkla ve kolayca kucağına almayı nasip etsin bebişini.benim kardeşimin eşi haziranda alsancak ege sağlık hastanesinde doğum yaptı.herşeyiyle çok güzel bir hastane.çocuk doktorundan hemşirelerine kadar çok ilgili ve profesyonellerdi.doktoru o hastaneyle anlaşmalıydı.özel muayenehanesine gittiler hep.doktor doğum için hastaneden ayrı 1750 lira aldı.hastane de yengem bğkurlu olduğu için tam olarak 462 lira aldı.bunun içinde ilaçlar.ameliyathane masrafları,bir gece özel odada kalma var.herşey içinde yani.eğer sosyal güvencen varsa hastane masrafları aşağı yokarı bu kadar tutar.tabi ekstra ihtiyaçlar fiyatı değiştiriyor.iyi şanslar diliyorum:1hug:

Canım teşekkür ederim güzel dileklerin ve bilgi için..
Bornova Şifa hakkında bilgisi olan var mı pekii orayı da çok öven oldu orası da Normal doğuma 1.300 alıyormuş, bunun yanında Kent Hastanesi hakkında bilgim var ama diğer hastaneleri hiç bilmiyorum nerde doğum yapacağıma karar veremedim birde hastaneye öyle astronomik rakamlar ödemek istemiyorum gerek yok bazı yerler acayip fiyatlar söylüyor. Bebeğim için en iyisini istiyorum
(SSK'lıyım)

canım,öncelikle tebrikler şimdiden.allah sağlıkla ve kolayca kucağına almayı nasip etsin bebişini.benim kardeşimin eşi haziranda alsancak ege sağlık hastanesinde doğum yaptı.herşeyiyle çok güzel bir hastane.çocuk doktorundan hemşirelerine kadar çok ilgili ve profesyonellerdi.doktoru o hastaneyle anlaşmalıydı.özel muayenehanesine gittiler hep.doktor doğum için hastaneden ayrı 1750 lira aldı.hastane de yengem bğkurlu olduğu için tam olarak 462 lira aldı.bunun içinde ilaçlar.ameliyathane masrafları,bir gece özel odada kalma var.herşey içinde yani.eğer sosyal güvencen varsa hastane masrafları aşağı yokarı bu kadar tutar.tabi ekstra ihtiyaçlar fiyatı değiştiriyor.iyi şanslar diliyorum:1hug:

canım merhaba şimdi senın yengen drunla gıttiği için dra para odemiş.
şimdi biz dırek kent hastanesıne gıtsekdoğum ıcın emeklı sandığıyla 462 lıra mı odeyeceğiz yani?

Kent Hastanesinde ücretler :
SSk için: Normal Doğum Uzman doktorda 3.225 ytl. profesörle olunca normal doğum: 3.867 ytl oluyor
ama emekli sandığıyla ne kadar bilmiyorum

allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin.ben konak özel hayat hastanesini tavsiye edyorum.ssk iseniz avantajları iyi.ayrıca doktorlarıda çok ilgili ve anlayışlı.bende 31 haftalık hamileyim ve kontrolerim için oraya gidiyorum.

kent hastanesind emaalesef öyle bir lüks yok ssk olsa da olmasa da 140 ytl muayeneye ödüyorsun ne anladım ben o zaman ssk m var mesela yararlanamadıkdan sonra kent çok pahalı neden çınarlıyı düşünmüyorsunuz normal dogum yaparsan 900 sezeryan olursa 1100 kendi dr ları girerse normal e 1500 sezeryana 2100 ödüyorsun.....

Buca Tıp ı hiç düşünmedin mi? Benim arkadaşım 3 ay önce orada doğum yaptı . Epidural sezeryan için 1000 ytl ödedi (ssk lı) çocuk dr u gelip gidip çocuğa baktı. doğumunu yapan kendi dr u da sürekli odasına gelip ilgilendi. hemşirelerde çok ilgilendi.

ben kent hastanesinde yapıcam dr.um 2.300 istedi ama eğer kenti ariip ben ssk lıyım doğumumu sizde düşünüorum dersen 3.500uzman 4.400prof.isteyecektir.eğer kent istiosan orda doğuma giren dışardanbi dr.bulursan senin için daha karlı olur.çınarlıda öle düşünüldüü kadar ucuz değil 2.100 istendi benden ve yaptıım araştırmalarda son 2 yıl enfeksiyon yuvası diolar tabii karar kişiseldir ben bunu duyduumda beni çok etkiledi sonuçta sezeryan olucam bir amelyiat bunun içinde oldukça hassasım.

Çınarlı Hastanesinin Küvözü yokmuş.. Tam teşekküllü bi hastane güya en önemli şey yok!
Ben bildiklerimi yazayım buraya arkadaşlar.
Çınarlı Hast:muayene:30 ytl
Normal Doğum:2000 ytl
Sezeryan:1500 ytl

Şifa Hast: muayene:30 ytl
Normal Doğum:1300 ytl
Sezeryan :8mecburi durumda):1300 ytl
Sezeryan (tercih doğrultusunda):1775 ytl
epidural için ekstra 100 ytl alınıyor.

Kenti yazmıyorum bile gerek yok pahalı

Ama Buca Tıp Merkezinin fiyatı uygunmuş ve giden bir kişiden duydum memnunmuş.. bende bu hastaneyi merak ettim acaba daha fazla bilgisi olan var mı bu hastane hakkında?

[/COcanım benim ben 10+6 hamişim ilk gebelik olduğunu örendiğimde özel izmire gitmiştim ilk testler filan orada yapıldı diğer ay ise buca doruk şükran hanıma gittim.bi defa hastane kalabalık değil hemşireler çok ilgili hastane temiz.Şükran hanım çok igili bir dr.ben gittiğimde doktorunuz varmı diye sordular ben şükran hanımı istediğimi söyledim ssk lıyım muayne ücreti ayda 25 ytl dr tekrar test bi istemişti oda ucuzdu.doğum ücretide 1,100 ile maksimum 1.300 diye hatırlıyorum.muhakkak tavsiye ederim...LOR]

belirli bir dönem bende şükran hanıma gitmiştim gerçektende çok ilgili,tüm soruları yanıtlıyor ve çok cana yakın bir doktor.

Ama Buca Tıp Merkezinin fiyatı uygunmuş ve giden bir kişiden duydum memnunmuş.. bende bu hastaneyi merak ettim acaba daha fazla bilgisi olan var mı bu hastane hakkında?

bende buca tıpa gidiyorum ve sizlerede tavsiye ederim fiyat bakımındanda diğer hast. göre çok uygun doğum ücreti en son öğrendiğime göre emekli sandığı için tabiii normal veya sezeryan 850 ytl idi ssk lı bir arkadaşta 1000 ytl diye yazmış belki kurumlara göre fiyat belirliyolardır ama dediğim gibi ben tavsiye ediyorum cok güzel ilgileniyolar...

merhaba kızlar ben ilk dogumumu tepecik ssk yaptım ama ikinciyi orda yapmak istemiyorum buarada henüz hamile degilim 1 senedir istiyorum olmadı bende özel çınarlı hastahanesine gittim ama sonuç alamadım 3 ayım boşa gitti dr fazla ilgili degil bana prk saglıklı gelmedi hem dogum ücretleri pahalı ama müthiş yogunlar anlamadım gitti şimdi hayat hastanesinden ışık şangünü tavsiye ettiler ona gitmeyi düşünüyorum orada dogum yapan komşularım var çok methediyorlar hemde fiatları gayet uygunmuş.

bende hayat hastenesine gidiyorum.doktorum yalçın ben.çok iyi bir doktor ve her konuda insanı aydınlatıyor.aynı doktora giden arkadaşlarım var onlarda çok memnunlar...

Buca tıpı sanırım düşünmek gerek burdan da tavsiyeleriniz doğrultusunda orayı doğum öncesi bi ziyaret edip nasıl bi hastane bakmak istiyorum... :emir_bebek:
Aslında aklımda Şifa hast. de var fiyat doğrultusunda seçim yapıcam artık..:kahve:

Arkadaşlar en son mesajımda Buca Tıp Merkezine gidip bi bakacağımı söylemiştim, bugün ordan bi randevu alıp gittim.
SSK lılar normal ddoğum için: 850 ytl
Sezeryan için ise 1.175 ytl ödüyormuş ama fiyatlar Ekim'de değişecekmiş. (%20 gibi bi artış söz konusu)
Ayrıca beklediğim gibi değildi odalar ufacık ve refakatçi için kanepe bile yok sadece sandalye var (Gerçi eşimde biraz alaya aldı beni, 1 hafta mı kalcan sanki gece yatsan sabah çıkcan diye).Ayrıca birazda kalabalıktı normal hastaneler gibi.. Ne biliyim yaa offffffff
kafamçokkarıştı

Back