canım bencee hem fiyat uygun hem mekan güzell ege grand düğün salonu istersen yardımcı olurum
cnm buca göletın karsısında 2 3 tane kır duğünü yerı var süper tavsıye ederım
eger muzık ypanları tarzlarını begenmezsen kendınız ayarlarsınız mekanı begendıkten sonra muzık halledılır kolay sekılde:)
bıde onceden bıldırebılırsınız ne tarz seyler çalıncagını kendınız çalasını ıstedınız sarkıları soylersınız falan...Öyle oluo genelde :1rolleyes:
Buca göletin tam karşındadır yerimiz... İsteyen gelip bakabilir.. Reklam olmasın diye isim vermiyorum , zaten gelirseniz gölete tam ana giriş kapısı karşısı bizim yerimiz...
Hizmet ve kalite olarak inciraltındaki tesislerle birebiriz... Örn: masalarımız yuvarlak 180 cm lik otel masası , sandalyelerimiz beyaz lake , yani giydirme kullanmıyoruz... İstediğiniz müziği siz belirliyorsunuz , standart orkestramız 3 kişiden oluşmaktadır isteğinize göre baterili 5 kişilikte olabilir......Pistimiz 120 m2 yuvarlak mermer etrafında havuz var...500 araçlık otoparkımız var... Yemekli yemeksiz ve kokteyl menülerimiz paket veya kişi başı fiyatları olarak inciraltı fiyatlarından 5 , 10 ytl daha ucuz ( 300 kişilik düğünde nerden baksanız en az 1500 / 2000 ytl daha ucuza geliyor) ... Ve buca gölete ulaşım izmirin heryerinden balçova , karşıyaka , bornova ucları için bile max 20 / 25 dk dır çevre yolundan... Otobüs ve dolmuşların tam önümüzde durakları vardır izmirin her yerinden max. 2 vesaitle gelinebilmektedir...
Ve herşeyden önemlisi ise istediğiniz haftasonu günlerini temin edebiliriz... Bütün kır düğün salonlarının hafta sonu günlerinin neredeyse tamamen dolmuş olduğu ramazanında yazın bir kısmını aldığı bu yaz bize bi uğraamadan kır düğün mekanınıza karar vermeyin diyorum saygılar sunuyorum...
canım yerin adını verebilirmisin acaba***
kızlar ben de bu yaz evleniyorum ve yer tutacağız bu haftasonu. ancak hiç bir bilgim yok. yemeksiz düğün yapacağız. kır düğünü tercihimiz. nereler var izmir de bilenler yazsın lütfen. iletişim bilgileri, varsa internet sitesi gibi bilgileri de verirseniz süper olur. daha önce yazılanlar pek sarmadı beni açıkçası. orta fiyatta, eğlenceyi tavan yapabileceğimiz bir yer arıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?