izmirdeki arkadaşlar tanışalım.maillerinizi bekliyorum

merahaba canim izmirlilerim. ah ah yurt disinda olmasam bende gelidim bendebendekaydirigubbakcemile4 ama hasan ustaya giderseniz benim yerime kazandibi yiyin tamam:gitme: of of güzel izmirim:lepi:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? herkes kendini tanıtsa böylelikle sohbette başlamış olur diye düşünüyorum ne dersiniz? ben başlayım 27 yaşındayım ankaradan geldim izmire 2 yıl olacak eşim memur ev hanımıyım 2,5 yaşında melis adında bi kızım var eskiizmir cad de oturuyorum sizler ? bayramdan sonra buluşma olsun kızlar yaa

bayramdan sonra buluşalım ,olurmu...

merhaba arkadaşlar nasılsınız? herkes kendini tanıtsa böylelikle sohbette başlamış olur diye düşünüyorum ne dersiniz? ben başlayım 27 yaşındayım ankaradan geldim izmire 2 yıl olacak eşim memur ev hanımıyım 2,5 yaşında melis adında bi kızım var eskiizmir cad de oturuyorum sizler ? bayramdan sonra buluşma olsun kızlar yaa

hadi bayram geçti ayarlayın bi buluşmada tanışalım sohbeti kuralım:):)
:içelim:

slm kızlar ben sevim 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim karşıyaka da kadın doğum doktorunun yanında çalışıyorum çarşı içindeyim buralara gezmeye gelenler varsa bekliyorum bir çayımı, kahvemi için :)))

slm kızlar ben sevim 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim karşıyaka da kadın doğum doktorunun yanında çalışıyorum çarşı içindeyim buralara gezmeye gelenler varsa bekliyorum bir çayımı, kahvemi için :)))
bende çarşıdayım yerini tam olarak özelden mesajla yazarsan seni ziyarete gelirim.

ohooo nolmuş yahu izmir grubuna hekesler kayıp akannehir

FirstLady sen nerelerdesin yahuuu.özlettin kendini..

bende çarşıdayım yerini tam olarak özelden mesajla yazarsan seni ziyarete gelirim.

ohooo nolmuş yahu izmir grubuna hekesler kayıp akannehir

FirstLady sen nerelerdesin yahuuu.özlettin kendini..

izmir hatunları nasılsınız; bende karşıyakada oturuyorum maviyeşil ve peri ablamızla daha önce bir buluşma gerçekleştirmşdik hıımmm tadı damağımda kaldı valla...:)) hadi kızlar ayarlayın haftaya perşembe toplanalım:içelim:

GELDİM GELDİMMMM,EVT YA ÖZLEŞTİK BULUŞALIM ARTIK ,,KARDEŞİMDE GELCEK ,İNŞALLAH BİR MANİ ÇIKMAZZZ ,,GELİRİM ,BELKİ TORUNUMUDA GETİRİRİM , HAYDİ HAYDİ HAYDİ :lepi::lepi::lepi::lepi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülizar abla sibelede haber verdim inşallah oda gelir onla hiç buluşmadık canişimmm sende gel nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back