izmirde yeni bir yaşam

ya benim erkek arkadaşım izmirde sürekli yanına gidip geliyorum evet izmir güzel ama yaşamak olarak nedense istemiyorum hem maaşlarıda çok az orda yaa

ya benim erkek arkadaşım izmirde sürekli yanına gidip geliyorum evet izmir güzel ama yaşamak olarak nedense istemiyorum hem maaşlarıda çok az orda yaa

İstanbul kadar her şey pahallı olmadığı için,ulaşım daha kolay olduğu için,meyve sebze vs hem bol,hem taze hem de kaliteli olduğu için,insanları nezih olduğu için varsın çok maaş olmasada da olur..

valla çabuk alışırsın korkma. balçova güzel bir yer. alışveriş merkezlerine yakın.
agora palmiye kipa koçtaş migros yakın alışveriş merkezler. inciraltı güzelbahçeye yakın olacaksın.
sahil olan yerde sıkılmazsın merak etme. biz burdayız yalnız kalmazsın.

Suan yer belli degil ama olursa balçova olablir dedi eşim.Balçova nasıl bir yer? yaşamak için iyimi sizce? kiralar ,komşuluk , ulaşım falan nasıldir acaba?

bende aslen izmiriyim çokta memnunumm zemuszemus çok güzel bir şehirdir bizim izmiriz eminim sende seviceksin. balçovada kiralar biraz yüksektir gezmek içinde biçok yer bulabilirsin orda kipa agora özdilekkk ooo daha birsürü sıkılmazsın hiç merak etme kaydirigubbakcemile3

izmirde doğdum büyüdüm evlenince şehir değiştirdim, burnumda tütüyo valla, yaşamak için izmirden daha iyi bi şehir düşünemiyorum tabii ki her şehrin olumsuzlukları vardır ama eli yüzü düzgün bi semtten ev tutarsan gayette memnun kalırsın. Ayrıca arkadaşlar bana kızmasın ama izmirde doğup büyümüş arkadaşların hayata bakış açısının güzelliğini forumda bile hissediyorum

ne bilim kızlar ya yaşayamam gibi geliyp istanbulun kalabalığına alışmışım çok sessiz geliyo bana izmir bak yakın zamanda tatile gelicem kızlar:)tanışmak isterim

ızmirliyim ve ızmirli olmaktan da çok gurur duyuyorum. ızmir'in insanları sıcakkanlı, yardımsever ve çok saygılıdırlar canım. ınan daha önceden gelseymişim keşke diyeceksin. Arkadaşların dediği gibi KK ızmir buluşmaları çok sık yapılır. Ayrıca Balçova tarafı son yıllarda çok gelişti. Hem alışveriş merkezleri, hem de tatil yerlerine yakın oluşu da senin için avantaj.

Umarım herşey gönlünce olur.opuyorumnanaktan

Suan yer belli degil ama olursa balçova olablir dedi eşim.Balçova nasıl bir yer? yaşamak için iyimi sizce? kiralar ,komşuluk , ulaşım falan nasıldir acaba?

balçova güzel biyerdir alışveriş merkezleri doludur etrafı ve urla çeşmeye çok yakındır kiralar ortadır kaydirigubbakcemile5 ve çok merkezidir. ulaşım hiç sorun olmaz

evet izmir insanları çok sıcak güzel bir yer ama gezmek için süper bana göre ama iş yaşamaya gelince işte onu istemiyorum niyeyse mafoldumben

evet izmir insanları çok sıcak güzel bir yer ama gezmek için süper bana göre ama iş yaşamaya gelince işte onu istemiyorum niyeyse mafoldumben

Canım tabii ki zorlanacaksın ilk başta. Bu İzmir değil başka bir yer olsaydı da aynı olacaktı; ama ben inanıyorum ki adaptasyon olacaksın hemen canımyerimseniben

Canım tabii ki zorlanacaksın ilk başta. Bu İzmir değil başka bir yer olsaydı da aynı olacaktı; ama ben inanıyorum ki adaptasyon olacaksın hemen canımyerimseniben

bilmiyorum bakalım benim için büyük bir sorun şu an

ben haziranda izmire tayin olup gelin geldim...bi anda iş değişikliği ev,eş dost ahbap değişikliği bide üstüne kayınvalide problemleri çok zor geldi bana yerimseniben ...
izmir değil başka bir yerde olsa eminim çok zorlanırdım ama bakış açına göre değişiyor ben hep olumsuz bakıp direndiğim için dahada zorlandım yeni yeni alışıyorum...inşallah senin içinde hayırlısı olur... opuyorumnanaktan

arkadaşlar, istanbuldan başka bir şehre taşınmak kararı aldık. izmir düşünüyoruz... izmir hakkında iş olanakları yada ev alma konusunda semtler ilçeler hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…