ya benim erkek arkadaşım izmirde sürekli yanına gidip geliyorum evet izmir güzel ama yaşamak olarak nedense istemiyorum hem maaşlarıda çok az orda yaa
Suan yer belli degil ama olursa balçova olablir dedi eşim.Balçova nasıl bir yer? yaşamak için iyimi sizce? kiralar ,komşuluk , ulaşım falan nasıldir acaba?
valla çabuk alışırsın korkma. balçova güzel bir yer. alışveriş merkezlerine yakın.
agora palmiye kipa koçtaş migros yakın alışveriş merkezler. inciraltı güzelbahçeye yakın olacaksın.
sahil olan yerde sıkılmazsın merak etme. biz burdayız yalnız kalmazsın.
Allah hepimize uzun ömürler versin canımm kaydirigubbakcemile5bu arada sea.1013 benden çok yaşayacaksın opuyorumnanaktan
Suan yer belli degil ama olursa balçova olablir dedi eşim.Balçova nasıl bir yer? yaşamak için iyimi sizce? kiralar ,komşuluk , ulaşım falan nasıldir acaba?
İzmirliyim ve İzmirli olmaktan da çok gurur duyuyorum. İzmir'in insanları sıcakkanlı, yardımsever ve çok saygılıdırlar canım. İnan daha önceden gelseymişim keşke diyeceksin. Arkadaşların dediği gibi KK İzmir buluşmaları çok sık yapılır. Ayrıca Balçova tarafı son yıllarda çok gelişti. Hem alışveriş merkezleri, hem de tatil yerlerine yakın oluşu da senin için avantaj.
Umarım herşey gönlünce olur.opuyorumnanaktan
evet izmir insanları çok sıcak güzel bir yer ama gezmek için süper bana göre ama iş yaşamaya gelince işte onu istemiyorum niyeyse mafoldumben
Canım tabii ki zorlanacaksın ilk başta. Bu İzmir değil başka bir yer olsaydı da aynı olacaktı; ama ben inanıyorum ki adaptasyon olacaksın hemen canımyerimseniben
İnşallah herşey dilediğin gibi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?