ben izmir e kefilim efenim bekleriz opuyorumnanaktan
izmirin neresi olduğuna göre durum değişir
izmir cok güzel bir sehir canım eminim sende cok seviceksin.izmire cok gitmişliğim var, nişanlım da orda yasiyor.bende 1-2 seneye ordayım Allah nasip ederse.opuyorumnanaktan cok cabuk alısırsın merak etme
İzmir başkadır arkadaşım,burada insanlar zorda kalsan tutar elinden,sıcaktır insanları...sahili güzel,yaşam pahalı değil...hiç üzülme burada arkadaşlıkların kolay gelişir.. :asigim:
hoşgelirsin izmire şekerim... inşallah hayırlı olur sizin için... ben üniversiteyi burda okudum ;burda çalışmaya başladım... yani 10senedir İzmirdeyim ve burda olmak güzel :)
balçova tarafları güzeldir... kiraları bilemiyorum oralardaki ama mutlaka izmirli hatunlardan biri cevaplar...
hem sitede görmüyor musunuz zırt pırt yapılan izmir buluşmalarını ;katılamadım henüz birine ama sıcaktır izmirliler... hiç kimse olmazsa KK İzmir şubesi var sana arkadaşlık edecek :)
Hayırlısı olsun canım öncelikle..
İzmir yaşanılası bir şehir.
Burada çok mutlu olacağına eminim.
Annemde İzmir'e gelin gelmiş. Artık İzmirliyim diyor.sositososito
İçin rahat olsun. bende Balçova tarafında oturuyorum.
Alışveriş merkezlerine yakın. ısınma sistemi jeotermal.
Çeşme, Urla, Gümüldür, vs. deniz mekanlarına yakın.
Her yere ulaşım var. Çok fazla otobüs var. 86 ve 169 favori otobüslerin olacak süprizzzzz
Herşey gönlünce olsun. Her konuda yardımcı olmaya hazırım..hihoyyyt
Suan yer belli degil ama olursa balçova olablir dedi eşim.Balçova nasıl bir yer? yaşamak için iyimi sizce? kiralar ,komşuluk , ulaşım falan nasıldir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?