Izmirde yaşayan ve bebek için uğraşan arkadaşlarım bılgı paylaşımına nedersiniz...

rica ederım canım nedemk destek olursak cok dah kolay atlatılır böyle durumlar. ben facede cok hilal kahraman buldum =) sen istersn münevver danışoğlu dıe ekleyebılırsın.annemın adı bu benm adım elif isterım görüşmek nasip olursa ınsallah.bende pınar hanıma gıttım bgün tahlılsız gıttıgımden bırsey yapamadık pazartesı kan vrıcem ınsallah bayramdan sonra 25 ınde gıdıcem ozaman baslarız dedık

tamam canım ben eklerım senı :) Bayramdan sonrada buluşalım derim ben ne güzel olur .... Öyküme de soyledım!!!
Evet canım banada son 3 haftanın tahlıl sonuclarıyla gel dedı bende yapıp goturcem bıran once baslansın dıye. Hakkımızda hayırlısı olun inşALLAH bu pis e--e-- kilolardan bıran once kurtuluruz.

inşallah canım konusurz ayarlarız kısa zamanda. sende tınaztepeyemı gıdıodun? buarada Gökalp beydeki randevuyu son güne kadar bekletıcem bılgın olsun belkı bana belkı sana ınsallah hayırlarla dönerız dr dan =) aynen bu kıloları bıran önce atalım=) face den kabul ettım canım senı

Selam canım güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım sizlerde tez zamanda dileklerinize kavuşursunuz. Burdan güzel haberlerinizi alırız. Bundan 2 yıl öncesinde destekle ilaç kullanarak sigara bırakmıştım ama 14 ay sonra başladım tekrar. Ilaç kullanmak istemiyorum bebek düşündüğüm için. Çok fazla yan etkisi var çünkü. İş hayatım son dönemlerde çok stresli. O nedenle sigarayı bırakmayı başaramadım. Ama bayram tatilinden umutluyum. Bırakacağım inşallah. En son 6 ay önce kasık ağrısı problemiyle detaylı bir jinokolojik muhayene yaptırdım ama o zaman henüz çocuk yapmaya karar vermediğimiz için hormon testi ya da infertilite araştırması yapılmadı. Hem Kent Hastanesine hem de Medikal Parka gitmiştim. Bir anormallik yok görünürde. Bakalım biraz daha deneyeceğiz yılbaşına kadar olmazsa detaylı inceleme için gideceğim doktora. Evime yakın olduğu için ve iyi bir hastane olduğu için Medikal Parkı düşünüyorum ama doktor ismi yok kafamda. Tavsiyelere açığım.

Merhaba. Hoşbulduk. Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum. Bu bayram sigarayı bırakacağım. Şu son dönemlerde iş nedeniyle inanılmaz stresliyim. O nedenle bir türlü bırakamadım. Ama bayramda ağzıma koymayacağım ve bidaha da içmeyeceğim. Kilo problemim şöyleki 75-73 kilo arasında geziniyorum boyum 1,65. İdela kilom 62 felan. 13 kilo fazlam var. Evlilikten sonra hızla aldım. Hayatımda hareket çok az diyebilirim. Spor yapmayı beceremiyorum. Ama dediğim gibi çok yediğim söylenemez. Şekerime baktırdım bir problem yok. Umarım tutunamama problemini de en kısa sürede çözersiniz. Aynı yaştayız umarım en kısa sürede sağlıklı gebeliğimize kavuşuruz. Medikal Parkta doktor tavsiyen var mı?

Merhaba canımcım ben bır kac ay önce Medıkal parka gıttım ısmını yazdıgım her ıkı Doktorla görüştüm kısırlık hakkında sağ olsunlar yardımcı oldular bılgılendırdıler benı ama ben Devam edemedım malum Yol 2 saatımı alıyor nerdeyse (Op. Dr. Latif Celal Küpelioğlu ve Prof. Dr. Tayfun Alper ) ama memnun kaldım en azından güler yüz gösterıyorlar halden anlıyorlar. tavsıye ederım yanı....
Dileklerin ıcınde ayrıca teşekkür ederım inşALLAH burdan hepımız mutlu haberler verırız bırbırımıze :))))

Orda 3 tane bayan doktor var.üçünü de tavsiye etmem canım. 3 arkadaş 3 bayan doktora gittik.hiç memnun kalmadık.başka bir arkadaşım Doç Dr Mert Göl e gitmiş ve memnun kalmış (umarım ismini yanlış hatırlamıyorum).Ayrıca o hastanede infertilite bölümü yok.o yüzden gitmenin de bir anlamı yok. Belki sonra açılır, bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…