Evet canım tepecik'e gıdeceğim bılıyorum canım uzun suruyormus ama Dışarda yaptırmakda 1500-2000 arasında bırsey yanı ıkı ay beklemek zorundayım
Benım ıkı Aşılamada ben istediğim ıcın oldu yanı Dokorların tavsıyesı uzerıne yapılmadı Ilkını Ege unıversıtesınde yaptırdım ama maalesef benım ve baska bır hastanın Dosyası karısmıs ıkı Hılal varmış o anda .bana Aşılama ıcın verılen gun aslında dıgerıne verılmesı gerekıyormus
cumartesi vurldum ben iğnemi taaa çarşamba yapıldı halbukı pazartesi yapılmalıymıs ben negatıv sonucu alında ordakı Doktor Ayşin hanım oyle laf arasında bana soyledı bırde laf olsun dıye kusura bakmayın dedın.
ustelık benım Eşimin ıkıncı evlılıgı benımle olan ılkınden bır kızı var bu yuzden SSK bızım hıcbırseyımızı karsılamıyor yanı ılaclarımı kendım alıyorum mecburen egede de aşılama ıcın 650 lıra odemıstım aslında Aşılama ucretıdegıldı o vakıf adına alınan bır ucretmıs bırde 100 lıra dosya parası. suan Mahkemelıgız bakalım ne olacak.
senın anlayacagın şansızlık peşimi hıc bırakmadı. ben şirinyerde oturuyorum burda bır Tıp merkezi var ordakı Dokotr hanımın ınfertılıte polıklınıgı yok ama konuyla ılgılı uzmanlıgı var bana yol gosterdı sağ olsun sevecen bır bayan şımdılık onun dedıklerınıı uyguluyorum ....
Insallah canım ALLAH herkese bır bebek nasıp etsın ısteyen herke gebe olanlarında saglıkla kucagına almayı nasııp etısın.
senınde tez zamanda kucagını doldursun inşALLAH