• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde yaşayan ve bebek için uğraşan arkadaşlarım bılgı paylaşımına nedersiniz...

hilalkahraman

ALLAH VAR....KEDER YOK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
2.155
179
173
40
Selam kızlarr ...baktım sıtede pek ızmırlı arkadasları bulamıyorum dedım acayım bır konu sayfası belkı buraya denk gelırız duygu dusuncelerımızı paylasırız...
Bebek ısteyen bunun ıcın benım gıbı yıllardır ugrasan ,her ay husrana ugrayanlar :(...neler hısseder yada sımdıye kadar neler yapmıslar
hadı canlarım beklıyorum sızı...
şimdiden hoooşş geldiniiz......:52::42::42::42::3::3:

Son düzenleme:
Selam kızlarr ...baktım sıtede pek ızmırlı arkadasları bulamıyorum dedım acayım bır konu sayfası belkı buraya denk gelırız duygu dusuncelerımızı paylasırız...
Bebek ısteyen bunun ıcın benım gıbı yıllardır ugrasan ,her ay husrana ugrayanlar :(...neler hısseder yada sımdıye kadar neler yapmıslar

izmirli olarakkkk geldim canım :)

Canim bende senin gibiydim sonunda smyrna da tup bebek tedavisi olduk cok sukur simdi 5 bucuk aylik hamileyim darisi basina bu arada smyrnadan cok memnun kaldik gidip gorusmeni oneririm

oooo ALLAH tamını erdırsın Pelincim. kız mı erkek mı...gercı ne fark ederkı sağlıklı olsunda ne olursa olsun.
pelıncım bende gıttım Smyrnaya bayan bır Doktor vardı ısmı aklıma gelmedı sımdı adetımın 3.günü hem testlerımı yaptırayım dedım hemde su sebepsız fertılıtenın sebebını arastırıyordum sağ olsun Kadın benı Menapoz yaptı cıktı bırde cok uzgunum yapacak bırsey yok dedı :52::32::32:
kafayı yedım gunlerce agladım durdum evde en sonunda Tepecık ege Doğuma gıttım bırde ordan sonuc alayım dedım soyledımde Doktora Smyrnadakı Doktorun dedıklerını;adam Gülerek sanırım o bayan arkadas Tıp DIplomasını Bakkaldan almıs dedı neye dayanarak bu sekılde senın moralını bozdu merak ettım deyınce ben bır oooohhh cektım. cok sukurkı oyle bırsey cıkmadı.
Amam ge gorkı gönlüme göre bır yer bulamadım... sımdılık Opr. Dr Melek Canbabadayım ıyıyım buaralar :1:
Peki kac yıllılk evlısın? yaş? sorun varmıydı sızde yoksa sebepsız mı dedıler.neler yaptın hamıle kalana kadar ılk denemede oldumu ????

Son düzenleme:

slm cnım bende 3 yıllık evlı olup 2 asılama deneyımım var esımde sperm hız ve morfolojı sorunu vardı amelıyat oldu varıkoselden 2011 yılında esımın degerlerı duzeldı bende pco tavan yaptı bende tepecık ege dogum evınden tup bebek raporu cıkarttım sımdı ırenbede tedavıye baslıcaz hıc aksamayan adetım buay 12 gun gecıktı sokturucu kullandım suanda beklemedeyım adet olunca tedavı baslıcak ınsallah sızde esınde yada sende herhangı bı sorun varmı canım

Günaydın gogicim... bende 3 yıllık evlıyım hatta ıkı gun sonra 4de gırıyoruz :nazar:değmesin :1::1: hala bebiş yok :emir_bebek:
ıkı Aşılama bende gecırdım ama tutmadı . sımdı yumurta takıbıne baslıycam bakalım progestan+klomen ve ovıtrelleyı denıycez bakalım hayırlısı olsun .bızler ısteyelım de takdır RABBİMİN.
bende evlendıgım ılk gunden bu yana hıc korunmadım hep ıstedım ama nasıp olmadı .gecen sene Nısanda bır dusuk yasadım ıkızlerım vardı 8 haftalık kaybettım.sonrada denıyoruz ama olmuyor. Doktor Dokotr gezıp kafamı karıstırmalarını ıstemıyorum
bayramdan sonra nasıpse Genetık Tıp'a gıdıcez Eşimle bırde ozel bır labaratuvarda AMH testı yaptırcam bakalım ne cıkacak. AMH yaptıran varmı aramızda ???

Merhabalaar. Bende İzmirliyim :52: 1 yıllık evliyim, tam 1 ay önce bebek kararı aldık. Ovulasyon testi kullanarak ilk denemelerimize başkadık :1: adet günüme 2 gün var heyecanla bekliyoruz :52:

Günaydın gogicim... bende 3 yıllık evlıyım hatta ıkı gun sonra 4de gırıyoruz :nazar:değmesin :1::1: hala bebiş yok :emir_bebek:
ıkı Aşılama bende gecırdım ama tutmadı . sımdı yumurta takıbıne baslıycam bakalım progestan+klomen ve ovıtrelleyı denıycez bakalım hayırlısı olsun .bızler ısteyelım de takdır RABBİMİN.
bende evlendıgım ılk gunden bu yana hıc korunmadım hep ıstedım ama nasıp olmadı .gecen sene Nısanda bır dusuk yasadım ıkızlerım vardı 8 haftalık kaybettım.sonrada denıyoruz ama olmuyor. Doktor Dokotr gezıp kafamı karıstırmalarını ıstemıyorum
bayramdan sonra nasıpse Genetık Tıp'a gıdıcez Eşimle bırde ozel bır labaratuvarda AMH testı yaptırcam bakalım ne cıkacak. AMH yaptıran varmı aramızda ???

Günaydın canımm ınsallah 4. yılınızda gelsın bebegınız.. benım ılk asılamam esımın amelıyatından onceydı yanı cok gereksızdı 2.ıse ege dogum evınden rapor alırken yapıldı mecburı yanı benım hıc gebelıgım olmadı evlendıkten sonra 1 yıla yakın korunmustum ben genetık testlerımızı yaptırdık bız cnm cok sukur bırsey cıkmadı genetıklerı tepecıktemı yaptırmayı dusunuyosun eger oyleyse 2 ayı bıraz gecıyo sonucların gelmesı cnım bılgın olsun suanda hangı doktora gıdıyorsun;?

Merhabalaar. Bende İzmirliyim :52: 1 yıllık evliyim, tam 1 ay önce bebek kararı aldık. Ovulasyon testi kullanarak ilk denemelerimize başkadık :1: adet günüme 2 gün var heyecanla bekliyoruz :52:

hosgeldın aramıza :) ınsallah sen bızım gıbı uzun sure beklemessın cnım tez zamanda gelır bebegın saglıkla :)

Hoşgeldin canım :) goginin dediği gıbı inşALLAH sen beklemezsin ve ilk Bebeiş haberini senden alırız .

Günaydın canımm ınsallah 4. yılınızda gelsın bebegınız.. benım ılk asılamam esımın amelıyatından onceydı yanı cok gereksızdı 2.ıse ege dogum evınden rapor alırken yapıldı mecburı yanı benım hıc gebelıgım olmadı evlendıkten sonra 1 yıla yakın korunmustum ben genetık testlerımızı yaptırdık bız cnm cok sukur bırsey cıkmadı genetıklerı tepecıktemı yaptırmayı dusunuyosun eger oyleyse 2 ayı bıraz gecıyo sonucların gelmesı cnım bılgın olsun suanda hangı doktora gıdıyorsun;?

Evet canım tepecik'e gıdeceğim bılıyorum canım uzun suruyormus ama Dışarda yaptırmakda 1500-2000 arasında bırsey yanı ıkı ay beklemek zorundayım :1:
Benım ıkı Aşılamada ben istediğim ıcın oldu yanı Dokorların tavsıyesı uzerıne yapılmadı Ilkını Ege unıversıtesınde yaptırdım ama maalesef benım ve baska bır hastanın Dosyası karısmıs ıkı Hılal varmış o anda .bana Aşılama ıcın verılen gun aslında dıgerıne verılmesı gerekıyormus
cumartesi vurldum ben iğnemi taaa çarşamba yapıldı halbukı pazartesi yapılmalıymıs ben negatıv sonucu alında ordakı Doktor Ayşin hanım oyle laf arasında bana soyledı bırde laf olsun dıye kusura bakmayın dedın.
ustelık benım Eşimin ıkıncı evlılıgı benımle olan ılkınden bır kızı var bu yuzden SSK bızım hıcbırseyımızı karsılamıyor yanı ılaclarımı kendım alıyorum mecburen egede de aşılama ıcın 650 lıra odemıstım aslında Aşılama ucretıdegıldı o vakıf adına alınan bır ucretmıs bırde 100 lıra dosya parası. suan Mahkemelıgız bakalım ne olacak.
senın anlayacagın şansızlık peşimi hıc bırakmadı. ben şirinyerde oturuyorum burda bır Tıp merkezi var ordakı Dokotr hanımın ınfertılıte polıklınıgı yok ama konuyla ılgılı uzmanlıgı var bana yol gosterdı sağ olsun sevecen bır bayan şımdılık onun dedıklerınıı uyguluyorum ....
Insallah canım ALLAH herkese bır bebek nasıp etsın ısteyen herke gebe olanlarında saglıkla kucagına almayı nasııp etısın.
senınde tez zamanda kucagını doldursun inşALLAH

Evet canım tepecik'e gıdeceğim bılıyorum canım uzun suruyormus ama Dışarda yaptırmakda 1500-2000 arasında bırsey yanı ıkı ay beklemek zorundayım :1:
Benım ıkı Aşılamada ben istediğim ıcın oldu yanı Dokorların tavsıyesı uzerıne yapılmadı Ilkını Ege unıversıtesınde yaptırdım ama maalesef benım ve baska bır hastanın Dosyası karısmıs ıkı Hılal varmış o anda .bana Aşılama ıcın verılen gun aslında dıgerıne verılmesı gerekıyormus
cumartesi vurldum ben iğnemi taaa çarşamba yapıldı halbukı pazartesi yapılmalıymıs ben negatıv sonucu alında ordakı Doktor Ayşin hanım oyle laf arasında bana soyledı bırde laf olsun dıye kusura bakmayın dedın.
ustelık benım Eşimin ıkıncı evlılıgı benımle olan ılkınden bır kızı var bu yuzden SSK bızım hıcbırseyımızı karsılamıyor yanı ılaclarımı kendım alıyorum mecburen egede de aşılama ıcın 650 lıra odemıstım aslında Aşılama ucretıdegıldı o vakıf adına alınan bır ucretmıs bırde 100 lıra dosya parası. suan Mahkemelıgız bakalım ne olacak.
senın anlayacagın şansızlık peşimi hıc bırakmadı. ben şirinyerde oturuyorum burda bır Tıp merkezi var ordakı Dokotr hanımın ınfertılıte polıklınıgı yok ama konuyla ılgılı uzmanlıgı var bana yol gosterdı sağ olsun sevecen bır bayan şımdılık onun dedıklerınıı uyguluyorum ....
Insallah canım ALLAH herkese bır bebek nasıp etsın ısteyen herke gebe olanlarında saglıkla kucagına almayı nasııp etısın.
senınde tez zamanda kucagını doldursun inşALLAH

Gercekten yassadıklrın tam sanssızlık olmus cnm ınsallh bundan sonra emeklerın bosa cıkmaz bende ucretlı yaptırdım genetıklerı tepecıkte 800verdım esım bankacı oldugundan banka gerıye odedı bıZe o sansım vardı ınsaallh kucaklarımız dolar tez zamanda

mrb canım bende izmirdeyim yaklaşık 1 buçuk senelik evliyim ama bebek işine erkenden girmek zorunda kaldık evliliğimin 8.ayında...yumurta rezervinde azalma var..erken menopoz başlangıcı malesef..ilk tüp denememde1 embiriyom vardı tuttu ama kalp atışları duyulmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum...3 ay sonra 2. tedavime başlamıştım 1 yumurtam vardı tedavimin 9.gününde iptal oldu e2 değerim düşmeye başladığı için..ekim adetimle tekrar gidecem herşey yolundaysa 3. tedavime başlıcam...tınaztepe hast. gidiyorum doktorundan memnunun istersen sende bi git görüş bilgi alırsın...allah yardımcımız olsun enkısa zamanda bebeklerimizi bizlere nasip etsin..

:52::52::52: hahaha süpermiş ,düşünemedim vallahı hıc tersten okumayı. buarada göztepelısın galıba :)))

nıye ucret ödendi ki? yanı sıgorta karşılamıyormu? bana oyle bırdey demedıler ama yanı ben Ege doğum evinde ki Genetik tıp polıklınıgıne gıdecektım .sımdı bende mı ucret odemelıyım

Back