İZMİRDE YAŞAYAN PLASENTA PREVİA OLUP DOĞUM YAPANLAR LÜTFEN YARDIM.....

Zsnhrmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
1
0
1
34
merhabalar 22 haftalık hamileyim plesanta previa teşhisi kondu. Yüzde doksan Rahime yerleşmiş çıkma ihtimali pek görülmüyor dendi. İzmir’de ikamet ediyorum. bu konuda, tedavi görüp Doğum yapanlar, hangi hastaneyi hangi doktoru tercih ettiniz lütfen bilgi paylaşımı yaparmısınız. Bu süreçte neler yaşadınız,yaşayanlardan tecrübelere dayalı bilgi istiyorum .yardımınızı bekliyorum.

Merhaba aynı durum bende de var ne yazıkki 2 ay olmuş naptınız bişey bulabildiniz mi acaba

İrenbe tüp bebekte riskli gebelik uzmanı perinatolog Barış Büke var benim 2 kaybım var birçok perinatolağa gittim ama onun gibi gebeliği devam ettirici tedaviden bahseden hiç olmadı bir görüşün derim

İrenbe tüp bebekte riskli gebelik uzmanı perinatolog Barış Büke var benim 2 kaybım var birçok perinatolağa gittim ama onun gibi gebeliği devam ettirici tedaviden bahseden hiç olmadı bir görüşün derim
Çok geçmiş olsun. Doğumu da aynı merkezde mi yapıyorlar bu haftaya kadar takip eden doktorum sezaryenin üniversite hastanesinde olması gerektiğini komplike bi ameliyat olabileceğini söyledi

Çok geçmiş olsun. Doğumu da aynı merkezde mi yapıyorlar bu haftaya kadar takip eden doktorum sezaryenin üniversite hastanesinde olması gerektiğini komplike bi ameliyat olabileceğini söyledi
İster ayni yerde isterseniz de anlaşmalı hastahane diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…