izmirde uygun fiyata dış çekim düğün fotografçısı konusunda yardım edecek arkadaşlar varmı acaba

melike1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
2
0
34
izmirde uygun fiyata düğün fotografçısı önerecek bilgi verebilecek olan varmı acaba fotograf cekimi alaçatı civarı olacak :)

merhaba,
tarih nedir? yaz tatili için o taraflarda 0labilirz, albüm dahil çekim paketlerinizi istediğiniz gibi ayarlayabilirz.
istenen sayıda ve saat sorunu 0lmadan çekim, tüm fotolar işlenmeden teslim, ayrıca istediğiniz sayıda düzenleme ile albüm ve baskı, tüm baskıları birinci sınıf ve simli kapaklı özel kutu ve çantası ile...
mutluluklar...

gün içerisnde mail ile birkaç yapılan işin fotoğrafını göndereym, özel mesajla mail adresinizi ve numaranızı gönderebilirseniz arayıp bilgi verebilrm. uygun görürseniz de yüz yüze görüşüp diğer yapılan işler hakkında video ve fotoğraflar gösterebilirz.

izmirde uygun fiyata düğün fotografçısı önerecek bilgi verebilecek olan varmı acaba fotograf cekimi alaçatı civarı olacak :)

Merhaba hâlâ cektirmediyseniz eğer muğla da gokhanbatmann ı önerebilirim kesinlikle harika instagramdan bakıp karar verebilirsiniz ☺

ben sosyal medyadan görkem toksoy u takip ediyorum. çok hoş fotolar çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…