• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de ütüleme lazer epilasyon

elbola

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
439
14
118
Arkadaşlar merhaba, İzmir'de ütüleme lazer epilasyona giden arkadaşlar var mıdır, öneri istiyorum? Bir de ütüleme lazerde eski sistem ve yeni sistemden bahsediliyor, makinalar mı değişti eskiye oranla anlamadım.. Soprano xl bi çeşidi mesela.. Bunların en iyisi hangisi ayrımı nasıl yapıyoruz?

Arkadaşlar merhaba, İzmir'de ütüleme lazer epilasyona giden arkadaşlar var mıdır, öneri istiyorum? Bir de ütüleme lazerde eski sistem ve yeni sistemden bahsediliyor, makinalar mı değişti eskiye oranla anlamadım.. Soprano xl bi çeşidi mesela.. Bunların en iyisi hangisi ayrımı nasıl yapıyoruz?

Merhaba ben de epilasyon araştırıyorum bir haftadır bir kaç yere görüşmeye gittim,özellikle diod lazer sistemi yaptırmak istiyorum çünkü daha ince ve inatçı kıl yapılarında da etkili olduğunu öğrendim,Ankarada üç arkadaşım ütüleme diod yaptırıyorlar ve çok mennunlar bana da diodla yaptır dediler ama diod acıyor dedikleri için çekiniyordum,fakat geçen hafta içi Alsancakta bir merkeze gittim,ütüleme diod yapıyorlar ve hem başlık epilasyon yapılan bölgeyi soğutuyor hem de soğuk hava üflemeli saoğutucu cihazı var yanında ayrıca çok rahat yaptırdım koltuk altıma deneme seansı..merkez hem temiz hem cihazları yeni açıkçası içime sindi tüm vücut için anlaştım ,hafta sonu başlıyorum ,fiyat da iyi 6 seans tüm vücut 2 seans hediye 1100 tl ,ilgilenirseniz yeri önerebilirim ...

Soprano ıce ütüleme epilasyon alsancak da serena da var orayı deneyin

Son düzenleme:

Ben de Alsancak'ta serena'ya gidiyorum. Neredeyse bitti, hem de acısız ağrısız. soprano ice ile hissetmiyorsun. gidip konuşmanı tavsiye ederim.

Back