sahra_55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2009 158 2 96 42 Samsun 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra_55 #1 merhaba arkadaşlar izmir bayraklıda oturuyorum çok acil işe ihtiyacım oldugu için ütü yapmayıda çok seviyorum evinizde ütünüze yardımcı olabilirim
merhaba arkadaşlar izmir bayraklıda oturuyorum çok acil işe ihtiyacım oldugu için ütü yapmayıda çok seviyorum evinizde ütünüze yardımcı olabilirim
N neclam Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 76 0 86 İzmir 6 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra_55 #2 sahra_55 .!.: merhaba arkadaşlar izmir bayraklıda oturuyorum çok acil işe ihtiyacım oldugu için ütü yapmayıda çok seviyorum evinizde ütünüze yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... merhaba bende altındagda oturuyorum temizlikler ve ütüye gidiyorum fakat burdan hiç çıkmadı inş çıkar canım şansın açık olsun
sahra_55 .!.: merhaba arkadaşlar izmir bayraklıda oturuyorum çok acil işe ihtiyacım oldugu için ütü yapmayıda çok seviyorum evinizde ütünüze yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... merhaba bende altındagda oturuyorum temizlikler ve ütüye gidiyorum fakat burdan hiç çıkmadı inş çıkar canım şansın açık olsun
sahra_55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2009 158 2 96 42 Samsun 12 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra_55 #3 hadi ya tuh bendede şans yokki zaten ama temizlik için bayan arayan çok oluyo burda sen hiçmi bulamadın canım ya
hadi ya tuh bendede şans yokki zaten ama temizlik için bayan arayan çok oluyo burda sen hiçmi bulamadın canım ya
N neclam Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 76 0 86 İzmir 16 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sahra_55 #4 sahra_55 .!.: hadi ya tuh bendede şans yokki zaten ama temizlik için bayan arayan çok oluyo burda sen hiçmi bulamadın canım ya[/QUOTEmalesef bir iki çıktı ama anlaşamadık hiç ilgi yok allah yardıcımız olsun arkadaşım inş. bulursun iyi şanslar sana Genişletmek için tıkla...
sahra_55 .!.: hadi ya tuh bendede şans yokki zaten ama temizlik için bayan arayan çok oluyo burda sen hiçmi bulamadın canım ya[/QUOTEmalesef bir iki çıktı ama anlaşamadık hiç ilgi yok allah yardıcımız olsun arkadaşım inş. bulursun iyi şanslar sana Genişletmek için tıkla...