izmirde ücretsiz doğuma hazırlık kursu

Thrush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
235
1
116
İzmir
izmirli hamileler bilginiz varmı izmirde ücretsiz doğuma hazırlık kursu veren bi yer?

Ben de hiç duymadım ızmir de. Keşke olsa katılmak isterim

Son düzenleme:
Thrush sormuş ama cevap gelmemiş ben tekrar sorayım varmı izmir'de böyle kurs ücretlide olabilir bir ara 9 eylülü ünv.varmış ama şimdi yok ya (

Thrush sen bukldunmu gittinmi?

ege üniversitesinin var ve şuan hamile bayanları bekliyolar eğitim için ücretsiz tel 4835364 arayıp kayıt olun bi an önce bayanlarki kurs başlasın hayırlı doğumlar herkese

ege üniversitesinin var ve şuan hamile bayanları bekliyolar eğitim için ücretsiz tel 4835364 arayıp kayıt olun bi an önce bayanlarki kurs başlasın hayırlı doğumlar herkese

valla, bunu öğrenmem çok iyi oldu çünkü hep ücretli kurslar bulmuştu, artık onlardan birisine yazılacaktım. yarın ege üniversitesine direk arayıp kayıt olacağım.

Arkadaşlar merhaba,

bugun ege unv. Ni aradım.hamileler için ücretsiz kurslar veriyorlar.su an için 4 kişi basvurmus durumda.kişi sayısı 10 a ulasıldığında baslayacak kurs .kurs saatleride katılımcıların isteğine göre ayarlanıyor.

Numarası :0232 483 53 64

ücretsiz değilmiş, 200 tl imiş kurs ücreti

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi doğuma hazırlık kursu açıyor. Şimdi iki kişi var, üç olunca açılacak...Katılmak isteyen olur mu acaba?

Konu güncel değil artık sanırım ama aynı konuyu yeniden açmadan buradan bir şansımı deneyim dedim. Bende eşim ile birlikte ücretli yada ücretsiz içinden seçim yapacağımız bir doğuma hazırlık ve yeni doğan bebek bakımı vs içeriği olan bir kursa katılmak istiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba,Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin kursu var benim bildiğim.
http://egesem.org/Egitimler/157/dogum-oncesi-egitim-ve-hazirlik-sinifi
sayfasından kayıt olabilirsiniz. Birkaç arkadaşım kayıt yaptırdı,10 kişi kayıt olduğunda kurs açılacakmış.

Ben de başvurumu yaptım. Izmirli hamileler 20kisi basvurursa ve bunlardan yarısı kesin katılırsa kurs açılacakmış. Evet ücretsiz değil ama bu fiyata başka bir kurs bulmak imkansız. Ben araştırdım 600tlden başlıyor ücretler. Bu kurs 250tl. Lütfen ilgilenenler basvursun da kurs açılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…