- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- Konu Sahibi Tembelkurabiye
merhaba bende ümit inceboza gidiyorum tedavileriniz hangi aşamada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim bende tahlil sonuçlarımı yeni götürücem ona göre başlatır sanırım daha tedaviyi bile konuşmadık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızHayırlısı olsun Ben prp yaptırdım bekliyorum daha iğnelere başlamadım
Nasıl biri Erol Bey adını duyuyoruz ama bilmıyoruz iletişimi nasıldı? Sizin sorununuz neydiArkadaşlar bnde erol hocaya gidiyorum yeni başladım tedaviye ama iyi mi değil mi bilemedim bnde tecrübeli olduğunu duydum. Sonuçta prof. Ama yine de olumsuz olumlu gördüğümüz şeyleri burada paylaşalım içimizde şüphe kalmadın
İlk denemeniz mitşk ederim bende tahlil sonuçlarımı yeni götürücem ona göre başlatır sanırım daha tedaviyi bile konuşmadık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet ilk denemem çikolata kistim var malesef olmadı oyüzden vakit kaybeden tüpe başvurduk siizn neden olmuyor bir engel varmıİlk denemeniz mi
Benim de c.kistlerim var iki tane.yas ileri yaş grubu isim daha da zor.hirmonlarimda sıkıntılı ,birde eşimde sperm ileri hareket hızı düşük.Evet ilk denemem çikolata kistim var malesef olmadı oyüzden vakit kaybeden tüpe başvurduk siizn neden olmuyor bir engel varmı
Amin inşallah hepimiztşk ederim bende tahlil sonuçlarımı yeni götürücem ona göre başlatır sanırım daha tedaviyi bile konuşmadık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Hatice haktan.yalniz aklım da baska bı doktor var ümit hanımSizin doktorunuz kim? İnşallah hayırlı haberler alırsınız en kısa sürede
Nasıl biri Erol Bey adını duyuyoruz ama bilmıyoruz iletişimi nasıldı? Sizin sorununuz neydi
Nasıl biri Erol Bey adını duyuyoruz ama bilmıyoruz iletişimi nasıldı? Sizin sorununuz neydi
hangi doktora karar verdinizBenim de c.kistlerim var iki tane.yas ileri yaş grubu isim daha da zor.hirmonlarimda sıkıntılı ,birde eşimde sperm ileri hareket hızı düşük.
walla bu doktorların yoğunluğuda beni bitiriyor ... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etainBen kendimi bildim bileli regl dönemim çok ağrılı geçiyodu. Okadar doktor gezdim hep genetik dediler. 4 yıldır bebeğim olmuyo. En son gittiğim doktprum adenemyosiz dedi 4 aşılama yaptı devlette ama olmadı. Tüpe geçmedi ege üniversitesine gönderdi. Ama ege ye sıra alamadım. O nedenle özele erol beye gittim. Kibar bi doktor sorduğum her soruya güzelce cevap verdi. Tedavi sürecini anlattı. Aynı teşhisi koydu. Sadece hastane çok yoğun ve ilgisiz geldi. Süreci yazarım buraya gördüğüm olumlu olumsuz yanlarını devam ettikçe
Ben de bugjn randevu aldim Umit Hanimdan, bir ay sonraya randevu verdilerwalla bu doktorların yoğunluğuda beni bitiriyor ... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etain
ayy Allahım gelde sinirlenme inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canımBen de bugjn randevu aldim Umit Hanimdan, bir ay sonraya randevu verdiler
İnşallah canımayy Allahım gelde sinirlenme inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Ümit hanım a randevu aldım fakat gidemedim.umit hanıma gidecenhangi doktora karar verdiniz
İnşallah güzel haberleri alırsınız alırızÜmit hanım a randevu aldım fakat gidemedim.umit hanıma gidecen
Öncesinde tedavi görmüşmüydünğzÜmit hanım a randevu aldım fakat gidemedim.umit hanıma gidecen