- 31 Temmuz 2019
- 69
- 24
- 36
- Konu Sahibi Tembelkurabiye
İzmirde tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız önerileriniz neler tavmergende yaptıran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Erol hocayla transfer sürecindeyim geçen hafta oldu dondurulmuş embriyo transferimİzmirde tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde yaptırdınız önerileriniz neler tavmergende yaptıran var mı
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah laboratuvardan memnun kaldınız mı ben de dışarıdan bir doktora gidiyorum ama işlemleri orada yapacakBen Erol hocayla transfer sürecindeyim geçen hafta oldu dondurulmuş embriyo transferim
Sonucunuz nedir umarım güzel haber almışsınızdırBen Erol hocayla transfer sürecindeyim geçen hafta oldu dondurulmuş embriyo transferim
Negatif oldu malesef.Sonucunuz nedir umarım güzel haber almışsınızdır
Hayırlısı olsun diyelim inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınızNegatif oldu malesef.
Erol beyden hiç memnun kalmadım kalitesiz embroyu transfer ettiğinden adım gibi eminim ama günahları boynuna tabi yeni doktor araştırıyorum ama laboratuvar olarak tamvergen dediler mi soğuyorum
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah bekleyen herkes güzel haberi alırHayırlısı olsun diyelim inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız
Bende adeti bekliyorum aynı merkeze gidiyoruz tedaviye başlamak için genel olarak memnun kaldınız mı?Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah bekleyen herkes güzel haberi alır
İnşallah ikinci transfer güzel olur herşeyde bi hayır vardır bende genel olarak memnunum şimdiye kadar bi soru işareti kalmadı aklımda Allah hepimizin dileğini gerçekleştirsinİlk tüp bebek denememiz negatif sonuçlandı. Sonrasında histereskopi ve bazı tahliller istedi erol hoca. Şu ana kadar ilerleyişten memnunum dondurulmuş embriyolarım var en azından bir transfer daha düşünüyoruz tekrar negatif olursa bir daha değerlendireceğiz
Selam bende izmirdeyim iki tüp bebek tedavim iptal oldu.doktorum iyi fakat benim e2 düşük çıktı.simdi de FSH yüksek Allah yardımcın olsunBende erol hocanın hastasıyım. 46 yaşındayım. Transfer oldum Ama başarısız oldu. Ordan mi devam edeyim yeni bir yer mi bakayim bilemedim.. önerilere açığım
Sizin doktorunuz kim? İnşallah hayırlı haberler alırsınız en kısa süredeSelam bende izmirdeyim iki tüp bebek tedavim iptal oldu.doktorum iyi fakat benim e2 düşük çıktı.simdi de FSH yüksek Allah yardımcın olsun
Hatice haktan inşallah hepimize Rabbim nasip eylesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar aminSizin doktorunuz kim? İnşallah hayırlı haberler alırsınız en kısa sürede
Ayyy bende ona gidiyorum ama prof diye bilgilir diye güveniyordum siz şimdi böyle yazınca kötü oldum. İçimde şüphe kaldı zaten Çünkü ben aşılamalarımı devlette yaptırdım orası bile daha pozitif ve ilgili gelmişti bana. Burası bu kadar para alıyo çokta ilgili değiller. Daha yeni başladı tedaviye ama inşallah sonuç iyi olur. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ztn zor bi süreç.Erol beyden hiç memnun kalmadım kalitesiz embroyu transfer ettiğinden adım gibi eminim ama günahları boynuna tabi yeni doktor araştırıyorum ama laboratuvar olarak tamvergen dediler mi soğuyorum
Arkadaşlar bnde erol hocaya gidiyorum yeni başladım tedaviye ama iyi mi değil mi bilemedim bnde tecrübeli olduğunu duydum. Sonuçta prof. Ama yine de olumsuz olumlu gördüğümüz şeyleri burada paylaşalım içimizde şüphe kalmadınSelam bende izmirdeyim iki tüp bebek tedavim iptal oldu.doktorum iyi fakat benim e2 düşük çıktı.simdi de FSH yüksek Allah yardımcın olsun
İnşallah iyidir ve tedavin hayırlı sonuçlanirArkadaşlar bnde erol hocaya gidiyorum yeni başladım tedaviye ama iyi mi değil mi bilemedim bnde tecrübeli olduğunu duydum. Sonuçta prof. Ama yine de olumsuz olumlu gördüğümüz şeyleri burada paylaşalım içimizde şüphe kalmadın