- 31 Aralık 2021
- 13
- 46
- 30
Herkese selamlar biliyorsunuz ki tup bebek süreci zorlu bir süreç maddi manevi insanı yıpratıyor ben İzmirde yasiyorum tup bebek surecime başlarken hiç bir şey bilmiyorduk ve dr.dilek aslan ı önerdiler doktorum guler yuzlu çok iyi bi insan ama ekibini baştan beri sevmedik asistanina ilaçlarla ilgili soru soruyorum kadin gormuyo cevap vermiyo kontrol günümü soruyorum görüyor yazmıyor aynı soruyu 3 kere sorduğumu biliyorum ilgileneceği yerde kadın görüldü atıyor doktor kadar ekipte çok onemli embriyomun kalitesini sorduğumda çok iyi gayet iyi cevabını almıştım. biz eşimle transferi beklerken dilek hanım aradı kent hastanesinin tup bebek bölümü tadilata girecek bizde taşınıyoruz kendinize başka merkez bulun embriyolarinizi en geç haftaya alın dedi. Stres üstüne stres gece gündüz doktor arıyorum doktorumu buldum embriyolarimi taşıdım....Size tavsiyem bi yola başlıyorsunuz cidden çok stresli hassas bi yol maddi manevi zor bir süreç doktorunuzun iyi olması önemli yarı yolda bırakmaması da önemli ekibi çok çok önemli bunlarida göz önünde bulundurun yazmak istedim çünkü kimsenin bunlari yaşamasını istemem şu an doktora alışma surecim de olcak benim tranferim 2 ay daha ertelendi bu arada tedavi surecimi baştan aşağı etkiledi bu olay ayrıca embriyolarimi almaya hastaneye gittiğimde hiç bir tadilat emaresi görmedim aynı şekil duruyordu