• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde tüp bebek...irenbe mi medikal park mı...yardımlarınızı esirgemeyin

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
merhaba
ben pkoluyum tüp bebek yaptıracağım ama izmirdeki merkezler ile ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var
gittiğim jinekolog irenbe/kaan bey veya medikal park dedi
ama okuduğum kadarı ile kaan bey çok ilgisiz medikal de pahalı
ve benim deneme şansım maddi durumdan dolayı fazla olmayacak:(

gidenler tedavi görenler görüşlerini ve fiyatlarını paylaşırlarsa çok sevinirim

merhaba
ben pkoluyum tüp bebek yaptıracağım ama izmirdeki merkezler ile ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var
gittiğim jinekolog irenbe/kaan bey veya medikal park dedi
ama okuduğum kadarı ile kaan bey çok ilgisiz medikal de pahalı
ve benim deneme şansım maddi durumdan dolayı fazla olmayacak:KK43:

gidenler tedavi görenler görüşlerini ve fiyatlarını paylaşırlarsa çok sevinirim
hayirli olsun canim. ben medical parkta tedavi görüyorum. ben karar vermeden i kisinede ücretsiz on görüşme randevusu aldım ve dosyalarıyla birlikte gittim medical park içine şimdi orda başladım. sende öyle yap hangisi içine sinerse onda devam edersin. fiyatlara gelince ikisinin de fiyatı aşağı yukarı aynı ben başladığında medical üniversite hadtanesiydi sgk dan raporunu çıkardılar çok uynuna geldi. ama şimdi üniversite hastanesi değil artık rapor cikaramiyorlar ama vaktin varsa dışarda raporunu çıkarıp medical de kullanabilursin.

hayirli olsun canim. ben medical parkta tedavi görüyorum. ben karar vermeden i kisinede ücretsiz on görüşme randevusu aldım ve dosyalarıyla birlikte gittim medical park içine şimdi orda başladım. sende öyle yap hangisi içine sinerse onda devam edersin. fiyatlara gelince ikisinin de fiyatı aşağı yukarı aynı ben başladığında medical üniversite hadtanesiydi sgk dan raporunu çıkardılar çok uynuna geldi. ama şimdi üniversite hastanesi değil artık rapor cikaramiyorlar ama vaktin varsa dışarda raporunu çıkarıp medical de kullanabilursin.
Canım teşekkürler ilgin için. Benim rapor çıkarmak için hem yaşım uygun değil 39 um hem de onunla uğraşacak gücüm yok :(

Back