İzmir'de tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru...

architect_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
230
12
46
İzmir
İzmir'de yenidoğan bebeğimi götürebileceğim çocuk doktoru arıyorum. Kendi bebeğinizi götürdüğünüz, ya da tavsiye edebileceğiniz doktor varsa önerilerinizi beklerim.

merhaba,
ben izmir de yaşıyorum. mitra sağlıkta görev yapan AHMET BABACAN a gidiyoruz. tavsiye edebileceğim bir doktor.
sevgiler

merhaba,
4,5 aylık bir oğlum var ve biz de ahmet bey'e gidiyoruz. genel olarak ben de çok memnunum kendisinden ama anne sütü yeterli geldiği halde (sütüm hem çook bol hem de yağlı ve oğlumun gelişimi de gayet iyi olmasına rağnem) 4. ay bitiminde ek besine başlattı. pütürlü gıdaya alışması için başladığımızı söyledi ama vereceğimiz besinlerde miktar kısıtlaması yapmamamı da söyledi.. burda biraz korkuyorum yanlış yapmaktan.. sizin bebeğiniz kaç aylık? biraz bilgi paylaşımında bulunabilirz belki? bebeğim ek besine başladığından beri 2 günde bir tuvaletini yapmaya başladı. kabız değil, rahatsızlığı, keyifsizliği de olmuyor.. ama yaptığında da çok ciddi fazla yapıyor.. bu bi sorun belirtisi midir?

merhaba,
4,5 aylık bir oğlum var ve biz de ahmet bey'e gidiyoruz. genel olarak ben de çok memnunum kendisinden ama anne sütü yeterli geldiği halde (sütüm hem çook bol hem de yağlı ve oğlumun gelişimi de gayet iyi olmasına rağnem) 4. ay bitiminde ek besine başlattı. pütürlü gıdaya alışması için başladığımızı söyledi ama vereceğimiz besinlerde miktar kısıtlaması yapmamamı da söyledi.. burda biraz korkuyorum yanlış yapmaktan.. sizin bebeğiniz kaç aylık? biraz bilgi paylaşımında bulunabilirz belki? bebeğim ek besine başladığından beri 2 günde bir tuvaletini yapmaya başladı. kabız değil, rahatsızlığı, keyifsizliği de olmuyor.. ama yaptığında da çok ciddi fazla yapıyor.. bu bi sorun belirtisi midir?

bence doktorunuz cok dogru söylemıs bızım doktor ısrarla 6 ay sadece anne sutu dedı ve hem pütür sorunumuz oldu hemde cok iştahsız cunku cocugn damak tadı gelısmedı. ben sımdı olsa 4 aydan sonra baslardım

bence doktorunuz cok dogru söylemıs bızım doktor ısrarla 6 ay sadece anne sutu dedı ve hem pütür sorunumuz oldu hemde cok iştahsız cunku cocugn damak tadı gelısmedı. ben sımdı olsa 4 aydan sonra baslardım

evet, pütürlü gıdaya alıştırma açısından erken başlamanın faydasına katılıyorum.. benim kafamı karıştıran ek besinlerde miktar kısıtı olmaması.. yani günde 2 öğün ek besin verip, bunların miktarında sınır olmamasını anlayamıyorum.. çünkü oğlum koca koca kaseleri bitiriyor, üzerine emiyor dahatta bazen.. kusmuyor da.. e, bu çocuğun midesi ne kadarcık ki? neresine yiyor bu kadar şeyi?? midsini büyütüp obez etmeyiz inşallah? :(

Alsancak Prof. Dr. Hasan Özkan Çocuk Dal Merkezinden Lerzan Sünneli'yi şiddetle tavsiye ederim.

ben de Hasan Özkan ve aynı yerde Abdullah kumral ı tavsiye ederim. ikiside yeni doğan uzmanı ve prof.

ceyhun dizdarer i tavsiye ederim.. ben bes doktor degistirdim en cok ceyhun beyden memnun kaldim.. kendisi ayni zamanda endokrin beslenme uzmani.. ek gidalara geciste harfiyen soyldiklerini yaptim simdi kizim 11 aylik iki aydir hem puturlu yiyor hemde yemek secmiyor.. ben ek gidaya 6. ayin sonunda basladim.. birde baska bir arkadasimizin tavsiye ettigi hayyim baruhtan hic memnun kalmadim gereken ilgiyi gostermedi... bir randevu suresince bes kez telefonla gorustu... her soru sordugumda aaa bunuda bilmiyorsun tavrinda cevaplar vererek kendimi rahatsiz hissetmeme yol acti..

Herkesin cevabına çok teşekkür ederim, araştırmalarım sonucunda Tolga Şentürk'e gitmeye başladım ve doktor arayışında olanlara tavsiye edebilirim. Sabırlı ve bilgili bir doktor kendisi.

merhaba,

MERHABALR BENDE BURDA FIKIR OLSUN DIYE YINED EYAZIYORUM. BİZDE KARSIYAKADA alper özgönül vra oraya goturyorz cocugmuzu özel muayehanesı var biraz eskı yontemlere gore yonlendırıyor bızı ama biz yınede cok memnunnzzz. ufak bir problmede bıle hemn arayorz ve bize cevap verıyor bazn acıl durmlrda bana ılac soyluyorr hastaneye gotreymmı dıyorum sen dedgımı yap dıyor bıkac kez basıma geldı ıcm raht etmedı yınede götrdm aynı ıalclrı verdıler hastanede tecrubelı olmasınaa guvenıyorum anlayacagınz
gıda konusuna gelınce benmde doktorum erken baslattrdı yedıgı kdr ver dedı sutmdn harıc e ztn sutumu alnca az yıyor bunda bır sakınca gormedım cok sukr kı cocugmda yemk secmıyorrr kuzuk yasta alıstrdgm ıcın dıye dusnyrm

arkadaslar merhaba benım de 14 aylık bır oglum var duzenlı bır doktorumuz yok ve su anda cokfena oksuruyor artık devlet hastalenelerınden kı ozellıklebehcet uzdan cok sıkıldım verdıgı ılaclar hıc bır ose yaramıyor malasef daha da cok hasta olduk sızden rıcam cok guzel doktor tavsıyelerı yapmıssınız ama cogunuz hangı hastanede olduklarını yazmamısınız ya da hastanede degıl onlar ozl muayne. beım ıstedıgım ozel hastanede bana tavsıyede bulunabılecek varmı artı olarak kendı yerıne gıdıp te ondan sonra bırde tahlıller ıcın hastane hastane dolasmka ıstemıorum

Back