İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir evlilik terapisti varmı?

breeze77

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
162
17
İzmirde evlilik terapisti arıyorum. Giden memnun kalan birileri varsa lütfen yazın bana.Eşimi nihayet ikna ettim. Vazgeçecek diye çok korkuyorum. Biran önce bulup randevu almam lazım. İkinci bi şansım yok. İlk gittiğimiz doktordan fayda göremezsek başka bi doktora asla gitmez. Evliliğimi kurtarmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var.Bir katkınız olsun istemezmisiniz.

Özel Değişim Danışmanlık
Uzm Psikolog Mehmet Kılıç
232 421 57 57
Kesinlikle tavsiye ederim . Zamanında çok araştırmıştım .

Çiğlide sokrates psikiyatrikliniği var, yanılmıyorsam orda evlilik terapisti var. İyi nidir kötü müdür bilmem ama.
Bir de bucada yanılmıyorsam katip çelebiye bağlı bir ruh sağlığı merkezi var. Orda da olma ihtimali yüksek.

Gittinizmi. Faydasını gördünüzmü? Tedavi süreci nasıl geçiyor.
Özel Değişim Danışmanlık
Uzm Psikolog Mehmet Kılıç
232 421 57 57
Kesinlikle tavsiye ederim . Zamanında çok araştırmıştım .
Teşekkür ederim. Burdan yazmak istemezseniz özelden yazarmısınız rica etsem.Ayrıntıları yani. Sorun neydi ne kadarı nasıl çözüldü. Kaç seans sürdü.ücreti ne kadardı.sadece dinliyormu yoksa Tavsiyede bulunuyormu

Ben kendim için araştırdım ama eşimi ikna edemedim ..
Bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim o dönem, onlar gittiler
.. Arkadaşların iletişim ağırlıklıydı problemleri 4 seans gittiler
memnun kalmıştı arkadaşım . Kitap ve film önerileri ve eşlere verilen ödevlerle desteklemiş yaptığı seansları
ayrıca istenildiği zaman telefon açma, danışma imkanı varmış ..
Aralarındaki problemlerin büyük ölçüde çözüldüğünü söylüyordu o dönem ..
Yanılmıyorsam da seansı 200 Tl idi geçen yıl ..

Peki seanslar haftada birmi ayda birmi nasıl oluyormuş biliyormusunuz

Tavsiyemiz üzerine gittim mehmet kılıç'a.Eşimin gönülsüz gittiğini anladı. Çünkü eşim sorulara bazen cevap vermedi bazende kısa cevaplar verdi.Doktorda bana üç defa (seans süresince ) neden boşanmıyorum dedi.Sanırım kocamı ümitsiz vaka olarak gördü.Eş olarak bidaha gelmenize gerek yok.bireysel olarak görüşmek isterseniz buyrun dedi.Bi evlilik danışmanının böyle kestirip atmasına çok şaşırdım.Boşanma mak Evliliğimi kurtarmak için gittim o bana neden boşanmıyorsun diyor. Çok ilginç. Kurtarmaya çalışması gerekirken bitirmeyi önerdi. Böyle birşey hiç duymamıştım.

Ben de danışmana gitmek için araştırırken giden arkadaşlarım beni uyarmışlardı ..
Danışman eğer umut görmezse direkt sizden olmazı yüzüne söylüyormuş ..
Ama siz karar niyetiyle değil de kurtarmak için yardım alma amacı ile gittiyseniz, ilk seanstan bu şekilde muamele
hoş değil tabi ki de ..

Şokta yım inanamıyorum. Bu benim ikinci evliliğim eşiminde. Dediki sonuçta sen daha öncede boşanmadınmı öbür çocuğundan babasız büyütmedinmi bunuda büyütürsün. İlk zamanlar zor gelir ama sonra alışırsın diyor. Siz kadınlar bazı şeyleri kabul etmek istemiyorsunuz birçok şeyi görmezden geliyorsunuz dedi. Ben orda hüngür hüngür Ağlıyorum eşimi çok seviyorum diye o nun dediğine bak. Yani ameliyata tedaviye gerek yok direk kafasını kesip öldürelim bu iyileşmez gibi bişey oldu. Doktor yani bu.

Eşin ne düşünüyor ? peki .. Şuan nasıl aranız ?

Doktorun elinde sihirli değnek mi var sanıyorsunuz?
Adam eşinizde umut görememiş demek ki.
Boşa vakit kaybı yaşamayın,ileride daha çok ağlamayın diye uyarmış.
Beni de aynı şekilde terapistim uyarmıştı, haklıymış,düzeleceğini düşünerek daha çok acı çekerek bitirmek zorunda kalmıştım.

DoktorUn bi faydası olmayacağını düşünüyor. Doktora evliliğimiz in değil benim ihtiyacım olduğunu söylüyor.Çok kıskanç olduğum için. Bana sevgi ve güven verse neden kıskanayımki. GözlerI elficir okuyor sonra ben kızına inkar ediyor sen hastanın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…