izmir de skolyoz kifoz fıtık kalça çıkığı veya ortopedi ve tramvatoloji ile ilgili aklınıza gelebilecek bütün konularda onlarca yıllık deneyimime sahip.. bu konuyla ilgili gördüğüm bütün başlıklara yazmak istiyorum çnkü ben annem için araştırırken izmir için doktor tavsiyesi çok yetersizdi şans eseri bi arkadaşımın annanesinden öğrendik.. insan başına gelmeyince ilgi alanına girmiyor tabi böyle konular ve uzak oluyor ama bu konuyla rahatsızlığı olan herkes aslında emin hocayı biliyor ve tavsiye ediyor biz nasıl duymadık ve buralarda yazmamışlar anlayamadm.. hastanede sabah 7-8 gbi hasta bakmaya başlıyor ve mesaisi bitsin yinede bütün hastalarına bakıyor 7lere 8lere kadar hastanede oluyor zaten kapısının önü ve koridor hastalarıyla dolu oluyor. sanırım yeni muayene açmış alsancakta. kontrol için gidenlerden hep duyuyorum herkes allah sana razı olsun diye çıkıyormuş muaynanesinden.. hastanedeki odası teşekür etmek için gelen hastaların hediyelerinden geçilmiyor memleketten gelen ballar zeytinler odayı dolduruyor resmen :) biz çok memnun kaldık allah herkese şifa versin.. bu konularda rahatszlıklarınız varsa mutlaka gidin görüşün. internette araştırırsanız mutlaka iletişim bilgilerini bulursunuz. yardımcı olabildiysem ne mutlu bna.