İzmir'de SGK anlaşması olan ,yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneler ?

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun bende perşembe doğumumu orda yapcam doğum öncesi böyle güzel şeyler duymak insanın içini rahatlatıyo allahım hepimizin bebeklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin senin doğumunu hangi doktor yapmıştı

Çok sağol canım..Benim de aklımda bu hastane...:1hug: Allah bebeğine sağlık ve uzun ömür versin :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla yavrunu kucaklamanı kısmet etsin sanada işallah nekadar az kalmış eminim memnun kalırsınız gerçekten çok önemli hastanenin iyi ve temiz olması herkes okadar pozitif ve güler yüzlüki anlatamam sana için rahat olsun memnun olmayan duymadık açıkçası.. ha belki ufak tefek sıkıntılar çıksa bile zaten görmezsin hayatının enn özel en güzel günü nede olsa... anne olmak süpper bi duygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnnnnn!!! :)
şimdiden hayırlı sağlıklı bir doğum ve bebeğine uzun ömürler diliyorum arkadaşım valla heyecanlandım inan aklıma geldi kendi doğumum....
bu arada dr.um südekan.dı :)

Çok sağol canım..Benim de aklımda bu hastane...:1hug: Allah bebeğine sağlık ve uzun ömür versin :Saruboceq:

rica ederim arkadaşım ne demek...
iyi dileklerin iç,nde çokk teşekkür ederim Rabbim sağlıkla sanada yaşatsın işallah benimde başta ikizdi ama sonuna kadar ikiz gelemedik işallah sana kısmet olsun ne güzel bişiy ya ikiz bebek Allahımmmmm işallah ikinciye kısmet olur bizede.... :Saruboceq:

bayraklı central hospital da yeni doğan ünitesi var canım.inşallah ihtiyacın olmaz ama .ben 6 ay çönce orda doğum yaptım dr.ahmet dinçerdi

Benim ikinci ikizlerim canım.ilk bebeklerimi şubat ayında kaybettim..
Sorması ayıp Sudekan ne kadar alıyor doğumdan ? baya bir pahallı diyorlardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…