Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaizmirde röfle için kime gidiyorsunuz ?
merhaba kızlar saçlarımın röflesi geldi. ve daha önce şirinyerde ki abdullah ve emrah a gidiyordum. ama değiştirmek istiyorum. sizin izmir de tavsiye edebileceğiniz röflede iyi bir kuaför var mı? :78:bu cumartesiye kadar boyatmam lazım. taktım bir kere ille boyatıcam
Canım ben röflemi Bornova merkezde Ametist kuaför var orada Kemal abiye yaptırmıştım süper röfle yapıyor ama saçlarım çok yıprandığı için dip röfleye gitmiycem...
sağolun kızlar. aynen dediğiniz gibi izmirde bi düzgün kuaför yok. varsada onlarda fahiş fiyatlarda.bazen şeytan diyo dön kendi saçına ama sarıdanda vazgeçemiyoruuum
sağolun kızlar. aynen dediğiniz gibi izmirde bi düzgün kuaför yok. varsada onlarda fahiş fiyatlarda.bazen şeytan diyo dön kendi saçına ama sarıdanda vazgeçemiyoruuum