İzmir'de rahim filmi (hsg)

Ruyaperisi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.931
2.218
Merhabalar. İzmir'de rahim filmi cektirebilecegim bir görüntüleme merkezi arıyorum. Bulunduğum yerde özel hastanelerde işlem yapılıyor ancak doktor muayenesi ve yönlendirmesi istiyor bir çok doktor da gelip gitme para açısından oyalama yolunu tercih ediyor. Bir dış gebelik geçirdim ve bu yüzden herhangi bir sorun olmadığından emin olmam gerekiyor. Devlet hastanesindeki doktorum cektirmemi söyledi ama devlette yok. Cihazın C kollu olmasını ve olası bir tıkanıklığa müdahale edilebilecek bir yer olmasini istiyorum. Tecrübesi bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim 🙏🙏

Ben çekildim canım şerife dikayak doktorum lotus görüntüleme merkezinde
İzmirin neresinde canım bir de memnun kaldın mi ben bu aralar adet olucam bitiminde hemen gitsem çekerler mi acaba muayene istiyorlar mi öncesinde bir de ücreti ne kadardı bilgi verebilir misin bana

Çıkmadi canım şükür 🤲 3 ay oldu cekileli ben kürtaj dan sonra gebe kalamadım yapışıklık oluşma ihtimali için cekildim
Ben de dış gebelikten dolayı kürtaj oldum şubatta doktorum gerek gormedi simdi deniyoruz olmuyor bi baktıracağım bende inşallah sağlıklı evlatlara kavusuruz bir an evvel 🙏

X