İzmirde psikolog?

4tane ilaç kullandım canım....1 ay kadar hayattan iptaldim ,sürekli uyudum...sonra doktor ilaçlarımı yavaş yavaş azalttı..sadece ana ilacı kullanmak yetti...
Ben ilaç kullanmak istemiyorum terapi iyi gelir gibi geliyor bana ya da bi yaşam kocuna gidim diyorum

hayatı yeniden keşfedin adlı psikonet yayınlarından yayınlanan kitabı okumanızı tavsiye ederim kitapta anlatıgınız duygulara kapılmanız altında yatan nedenleri ve nasıl düzeltileceğine dair tavsiyeler var. Psikologla çözebilirsiniz bence de kitapta şema terapi tekniğiyle sorunları çözme anlatılıyor. şema terapi tekniği uygulayan bir psikolog size yardımcı olabilir

yaşam koçu desteğinin yararlı olacağını düşünmüyorum ayrıca belki geçmişte size sürekli ne yapmanız gerektiği söylenildiği için kendinizi sevilemez ve değersiz olarak görüyorsunuzdur bu sebeple size ne yapmanız gerektiğini söyleyen birinin yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.

Bence terapi kesinlikle boşa vakit kaybı değil.Ancak biraz sabırlı olmak gerekiyor hemen bir iki gitmede hallolmuyor ama insan düzenli olarak giderse ve inanırsa çok faydalı. Enazından ben çok faydasını gördüm bunun içinde size müşteri gözüyle bakmayan sizinle görüşürken dakika saymayan işinin ehli iyi bir psikologa gitmek lazım. Ben terapiye başlamadan önce mükemelliyetçi kendini ve çevresini sürekli eleştiren kimseye hayır diyemeyen bir insandım.Aldığım terapiler sonucu çok değişdim artık çok daha mutluyum tabi aileme de huzur vermiyormusum farkında olmadan. Onlarda daha mutlu

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…