• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde psikolog?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Psikologa gitmeye karar verdim.Kendimi ezik yetersiz, yalniz hissediyorum. Başka insanlara bagimliyim.Kendimi hiç begenmiyorum.Yalnızlıktan, ileride bi ailemin olmamasından, kimsenin beni sevmemesinden korkuyorum.Terk edilince yeni arayışa gidiyorum hemen. psikologa gitmeye karar verdim.Yaşam koçuda belki de yardımcı olur bilmiyorum.İzmirde bildiğiniz gerçekten yardımı olcak psikolog önerirmisiniz? Bi de yardımı olur mu cidden kendimi çok kötü hissediyorum ve geçmiyor,çok mutsuzum

Tavsiyem yok ama izmirdeki en ünlü en bilinen pskolog pskiyatr lara gittim
Sonuç hüsran.
Servet harcadığımlar kaldım
En sonunda ilaçla kendime geldim hep
O ilacı zaten devlet hastanesindeki doktorda yazıyor
Allah şifa versin inşAllah siz fayda görürsünüz

Reklamlık bişey yok tavsiye istemiş konu sahibi memnun olduğum için önerdim. Ayrıca bulsunlar kim gitmiyoki bu devirde psikoloğa gitmeyenlerin de bi çoğunun ihtiyacı var zaten.
Dediğim sizle eşinizi isteyen bulur yani psikologa gidiyorsunuz diye demedim giden var ona bir şey demedim sağlık sonuçta benim demek istediğim bu siteye üye olmayıp kötü niyetli olanlar var ben uyarayım dedim umarım üyemize yardımınız dokunmuş olur ;)

Dediğim sizle eşinizi isteyen bulur yani psikologa gidiyorsunuz diye demedim giden var ona bir şey demedim sağlık sonuçta benim demek istediğim bu siteye üye olmayıp kötü niyetli olanlar var ben uyarayım dedim umarım üyemize yardımınız dokunmuş olur :KK66:
Teşekkür ederim haklısınız :)

Tavsiyem yok ama izmirdeki en ünlü en bilinen pskolog pskiyatr lara gittim
Sonuç hüsran.
Servet harcadığımlar kaldım
En sonunda ilaçla kendime geldim hep
O ilacı zaten devlet hastanesindeki doktorda yazıyor
Allah şifa versin inşAllah siz fayda görürsünüz
Gitmeden mi acaba yaa :-(

Gitmeden mi acaba yaa :-(
Yani sizi ümitsizlendirmek istemedim ama kendi gerçeğimi söyledim,herkes aynı olmaz tabi.sadece bi gittiğim doktor bana çok gerçekçi konuşmuştu , dediki terapi konuşacak kimsesi olmayan kişilere bir nebze iyi gelir ama derdini zaten anne baba arkadaş kardeş anlatabiliosan ve buna rağmen çıkmazda hissediodan yapılacak tek şey ilaç tedavisidir çünkü beyinde eksik üretilen hormon sadece terapi ile yerine gelmez ,o yüzden sana ilaç vermem lazım ,seni kandırmamın anlamı yok demişti.ve böyle dediği için ben sırf onun muhabbeti iyi geldiği için 2sefer daha gitmiştim o doktora ama bana fayda sağlayan ilaçtı,doktorda aynısını dedi zaten , ilaç olmadan kendini iyi hissetmen mümkün olmazdı diye.keşke gerek olmasada kullanmasak ama bu illet öyle bişeyki ;içinden kendi başına çıkmaya çalıştıkça daha da dibe batıosun.....oyüzden yinede tabiki doktora görünmek en azından yol göstermesi bakımından size faydalı olacaktır..

Yani sizi ümitsizlendirmek istemedim ama kendi gerçeğimi söyledim,herkes aynı olmaz tabi.sadece bi gittiğim doktor bana çok gerçekçi konuşmuştu , dediki terapi konuşacak kimsesi olmayan kişilere bir nebze iyi gelir ama derdini zaten anne baba arkadaş kardeş anlatabiliosan ve buna rağmen çıkmazda hissediodan yapılacak tek şey ilaç tedavisidir çünkü beyinde eksik üretilen hormon sadece terapi ile yerine gelmez ,o yüzden sana ilaç vermem lazım ,seni kandırmamın anlamı yok demişti.ve böyle dediği için ben sırf onun muhabbeti iyi geldiği için 2sefer daha gitmiştim o doktora ama bana fayda sağlayan ilaçtı,doktorda aynısını dedi zaten , ilaç olmadan kendini iyi hissetmen mümkün olmazdı diye.keşke gerek olmasada kullanmasak ama bu illet öyle bişeyki ;içinden kendi başına çıkmaya çalıştıkça daha da dibe batıosun.....oyüzden yinede tabiki doktora görünmek en azından yol göstermesi bakımından size faydalı olacaktır..
Ama benim durumum ilaclik mi sence.Ben yasam kocuna yada psikologa gitmeyi istiyorum.İlaçlar ise yaramıyor yani bana ne ilacı verebilirki

Ama benim durumum ilaclik mi sence.Ben yasam kocuna yada psikologa gitmeyi istiyorum.İlaçlar ise yaramıyor yani bana ne ilacı verebilirki
Yaşam koçu da bana saçmalık geliyor kusura bakma:) ilaçlıkmı değilmi bilmem ama ben mesela günlerce uyuyamadım ,10kilo verdim , dahada kötüye gidiodum ağlıodum sürekli.....

benim anladığım eşinin abisi ve yazan kişi de o psikologa gidiyomuş
yani veznedaroğlu kayınbiraderi değil
Nasıl değil? Şimdi bu üyenin eşinin abisi psikolog ve o da oraya gidiyor nasıl kayınbiraderi değil? Ben anlamadım mı yani gerçi kendisi o dediğime itiraz ederdi o zaman kayınbiraderim değil bulamaz diye :işsiz:

Yaşam koçu da bana saçmalık geliyor kusura bakma:) ilaçlıkmı değilmi bilmem ama ben mesela günlerce uyuyamadım ,10kilo verdim , dahada kötüye gidiodum ağlıodum sürekli.....
Eee nasıl geçti.Ben de on kilo verdim aşırı zayıfladım :-(

Nasıl değil? Şimdi bu üyenin eşinin abisi psikolog ve o da oraya gidiyor nasıl kayınbiraderi değil? Ben anlamadım mı yani gerçi kendisi o dediğime itiraz ederdi o zaman kayınbiraderim değil bulamaz diye :işsiz:
Ben ve eşimin abisi o doktorun hastasıyız. Ben ilk böyle anladığınızı düşünemedim şimdi anladım mevzuyu. Ben burda çok tartışmak istemiyorum insanlarla o yüzden uzatmadım. Yanlış anlama olmuş sanırım aramızda :)

Ben ve eşimin abisi o doktorun hastasıyız. Ben ilk böyle anladığınızı düşünemedim şimdi anladım mevzuyu. Ben burda çok tartışmak istemiyorum insanlarla o yüzden uzatmadım. Yanlış anlama olmuş sanırım aramızda :)
Evet biraz yanlış anlatım olmuş ben de yanlış anlamışım kusura bakmayın tabii o halde sizi bulamazlar içiniz rahat olsun ;) eşimin abisi ve ben gidiyoruz deseydiniz anlardım ben başka türlü anlamışım hehe sağlık olsun iyi günler :)

Back