• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de psikiyatri önerisi olan?

sunthing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
18
0
86
İzmir
Kızlar selam.
İzmir'de iyi bir psikiyatri arıyorum. SSK anlaşmalı ya da 200 liraya kadar muayene ücreti olan bir doktor olursa çok daha iyi olur.
Forumda baktım ama hepsi eskiden yazılmış. Yeni giden ve önerebileceğiniz birileri var mı?

Konunun ne olduğuna bağlı..Her ne kadar İzmir'de birçok iyi psikiyatrist olsa da bazıları bazı konularda daha da uzmanlaşmış durumda. Tavsiyem, gideceğiniz psikiyatristin çalışmalarını netten araştırın, sizin ihtiyacın olan konuda çalışmamışsa da gitmeyin. Geçmiş olsun

Kuzenimin gittigi bir doktor var, Deniz Koray görücü adi. çok övuyor, vakit ayirip dinliyormus ve cok pozitif biriymis. Haftaya randevu aldim ben de bir gorunecegim. Gecmis olsun

Slm herkese,
Deniz koray görücü ye gitmeyi düsünuyorum, hem kurum anlasmasi var, hem de vakit ayirip dinliyormus, giden ya da tavsiye eden var mi? Öneri rmisiniz...

Arkadaşlar başka öneriniz var mı bende arıyorum iyi bi doktor?? özel değil de devlette olursa iyi olur ama :S

mrb arkadaşlar bende izmir de gidebileceğim psikolog psikiyatrist arıyorum yardımmm!!!!!!!

Back