izmirde plas. cer. fatih uygur

mrb fatih uygura burun amliyatı olmayı düşünyorum memnunmusunz acaba 1 yıldr arastryorm bu konuyu
Merhaba maalesef operasyondan memnun kalmadım. Bugün olsa Sezgin Öztürk'e ameliyat olurdum. Zaten çok fazla sorunu olmayan bir burnum vardı, çok küçük gözüme batan şeyler vardı. Çok sorunlu bir burnum olmamasına rağmen burnumu istediğim gibi yapamadı ve maalesef yamuk bir burun ucuna sahip oldum. Bunu doktorumla konuşmak istediğimde ise asla hatasını kabul etmedi ve yamuk olmadığını, benim o şekilde gördüğümü söyledi. Oysa ki beni önden gören herkes burun ucumun yamuk olduğunu söylüyor. Görünüş dışında diğer bir üzücü nokta da ameliyat sonrası eskisinden daha zor nefes alıyor oluşum. Zaten ben ameliyat olduktan sonra gördüm ki Fatih Uygur burunda değil göğüs estetiğinde iddialı bir doktor. Almış olduğu ödüllere kanarak kendisine ameliyat oldum ama asla memnun kalmadım.

slm , hangi dr a ameliyat olacağım inan 1 yıldır arastryorum şu ara fatih uygurda karar kılmıştım gerçektenn çok karrszm şuan yine başa döndüm :/ benimde burnumda fazla bir problem yok ince bir burnum var sadece burun ucu braz düşük o yüzden yorumunuzu değerlendreceğim ...

Merhaba. Benim de burun derim ince idi ve kemiğimde pek bir sorun yoktu ben de sadece burun ucumun hafif düşük oluşundan şikayetçiydim. Benden size tavsiye Op. Dr. Sezgin Öztürk'e muayene olun. Ben onun yaptığı işleri çok beğeniyorum.

tşk edrim , radevuyu aldım bile

Aynı manipülasyonu herkese yapıyor. Bana da 'sen öyle görüyorsun' diyerek aklımı küçümsemeye çalışınca kendisiyle tartıştık, sonunda ucunda yamuk ve çıkıntı olduğunu kabul etti. Nedense ameliyat öncesi her söylediğinizi anlayan bazı estetik cerrahlar ameliyat sonrası sebep oldukları hic bir hatayi kabul etmeyip, hastalarını bir anda anlamamaya ve manipule etmeye çalışıyorlar. Benin gibi bu oyuna gelmeyenler haklarını sormamalılar ki insanları böyle magdur edemeyeceklerini öğrensinler. Benim mememi de aynı ameliyatta bu hekim mahvetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…