Valla özel mi devlet mi derken özele karar veridk ama bu sefer de hangisi derdi başladı. MEV e karar verdim gibi ama oranın da kadrosu için çok ılımlı şeyler duymuyorum. şu anda itk nın anaokulunda ama seneyenin fiyatları ve itk öğrenci profili bize çok uygun değil. Daha orta halli insanların çocuklarının gittiği bir okul tercihim. Size nereleri düşünüyorsunuz, duyumlarınız nasıl?sayılı güler var kayıtlara, hadidüşüncelerimizi duyduklarımızı bildiklerimizi paylaşalım.....
bu kolejleri pek duymadım açıkçası. alsancak tarafında oturuyoruz. bu çocuk nası gidip gelecek oralara bilmiyırum. Güzelbzhçe olsun, menemen olsun çok uzak yaaa, daha 1. sınıf çocuğu hiç kıyamıyorum gerçekten.
bu okulların fiyatları hakkında bilginiz var mı peki?
Bornovada ege koleji hakkında guzel şeyler duyuyorum eğitimi özellikle.Tabi alsancak tarafında olsun istiyorsunuz.Benim yegenım itk'da .Öyle aman aman bir zenginlikleri yok ama cocuk uyum sagladıktan sonra ne farkedicek ki.Yine alsancakta tevfik fikret olabılır.Amerıkan çok aşırı kaçar dıye düşünüyorum eger ogrencı profılı hakkında endıselerınız varsa.Saint Joseph var oda gayet ciddi ve köklü bir kurum.
merhaba, benim kızım da inşallah bu sene 1. sınıfa başlayacak ve ben de özel okula göndermeyi planlıyorum kısmet olursa...karşıyakada oturuyorum ve evimize en yakın ata, gelişim, özel tür kolejleri var... bunlar dışında benim atladığım okul var mı ya da bunlardn tavsiye edebileceğiniz, bildiğiniz özel okul var mı?
merhaba, benim kızım da inşallah bu sene 1. sınıfa başlayacak ve ben de özel okula göndermeyi planlıyorum kısmet olursa...karşıyakada oturuyorum ve evimize en yakın ata, gelişim, özel tür kolejleri var... bunlar dışında benim atladığım okul var mı ya da bunlardn tavsiye edebileceğiniz, bildiğiniz özel okul var mı?
ekin koleji ve yamanlar koleji var bunların dışında.
ata kolejini önermiyorum.. insanlara parası ve dış görünüşüne göre muamele ettiklerine birebir tanık ooldum. tanıtımına gitmiştik...
benimde oğlum 1.sınıfa başlıyacak.iki aya kadar güzelbahçe tarafına taşınıcaz. bu tarafta oalan özel okullar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar:26:ön kayıtlar başladı sanırım. ön kayıt için neler gerekio acaba?
benimde oğlum 1.sınıfa başlıyacak.iki aya kadar güzelbahçe tarafına taşınıcaz. bu tarafta oalan özel okullar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar:26:ön kayıtlar başladı sanırım. ön kayıt için neler gerekio acaba?
valla o tarafta efes koleji var ama hem küçük hem de eğitimi çok iyi değil, butik okul diyorlar ama iyi düşünmek lazım. Mev var ki ben orayı ciddi düşünüyorum, urla tarafında bir okul varmış adını çıkaramadım şimdi o da çok iyi bir okulmuş.
özel okulda 10 yıldır sınıf öğretmenı olarak çalısıyorum. Öğrencilere (1.-3. sınıf) okul sonrasında destek olmak, ödevlerini yaptırmak üzere özel ders vermekteyim. İhtiyacınız varsa mesaj atabılırsınız