İzmir'de Özel Ders

PIRILLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
97
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar ben 4 yıldır düzenli olarak özel ders veriyorum kışın İzmitte yazın ise Foça ve İzmirde. İngilizce öğretmenliği yapıyorum ve İngiliz Dili ve Edebiyatı 3.sınıf öğrencisiyim. Bugüne kadar 3 yaşından 30 yaşına kadar öğrencilerim oldu. İngilizce öğrenmek gibi bir düşünceniz varsa kurslara çok paralar vermek yerine ben size yardımcı olabilirim. İlgilenenler mesaj atabilir. Herkese iyi günler.

merhabalar..sınıf öğretmeniyim 5 yıldır öğretmenlik yapıyorum aynı zamanda özel ders veriyorum.izmir ici tüm semtlere özel ders verebilirim.ilkokulda derslere takviye, ortaokulda teog sınavına hazırlık özellikle matematik alanında uzmanım.Farklı öğretim yöntem ve tekniklerle garantili konu anlatımı bire bir çalışma.Öğleden sonra çalışma saatleri bana uygundur.Güzel ders çalışma ortamı sağlanabilecekseniz eve gelirim ve kendi evimde ortam sağlarım.Detaylı grüşmek için..535 952 04 95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…