İzmir'de Örümcek Ağı Yüz Germe yaptıran var mı?

Burcu_2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
3
0
36
İzmir
41 yaşındayım Örümcek ağı ile hafif hafif aşağı inmeye başlayan yüzümü toparlanmasını sağlamak istiyorum. Pek çok yazı var acaba İzmir 'de önerilebilecek bir klinik yada uzman var mı. Deneyim ve fikirlerini paylaşıcak arkadaşlar arıyorum.

Merhaba, sanirim kimse yardimci olmamis biraz gec olsa da yaziyim dedim. Izmirde 5 yil once annem atakent novarda yaptirmisti bir doktora doktor pek iyi degildi sonra telafi icin farklu bir doktor yapmisti. Bayaa fayda etmisti ve 3 sene kadar toparladi yuzunu. Sandiginiz gibi cok gergin olmuyor fakat kolojen yaydigi icin oldukca genclestiriyor cildi. Annemin de yanaklarinda asagi dogru sarkma vardi toparlamisti. Simdi yeniden yaptirmak istiyor eger siz yaptirdiysaniz ve tavsiye edebileceginiz doktor varsa paylasmankzi isterim.

Özcan Ülgen i kesinlikle önermem.Uyguladığı örümcek ağı en ufak bir toparlama sağlamadı.

aslında bu tip şeylerde bir doktor öneriyorsunuz sizde çok iyiyken önerdiğiniz kişi gittiğinde memnun kalmıyor ve ceremesini siz çekiyorsunuz, bu yüzden özellikle gzüzellik konularında tavsiye ederken birkaç kez düşünmek gerek kızlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…