Örgü İzmir'de örgü kursu var mı?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
54
Arkadaşlar İzmir'de halk eğitim merkezlerinde örgü kursları niye yok.Her kurs var, sevdiğim örgü trikotaj kursuna rastlayamadım,,sizler İzmir'de iseniz biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz?

Merhaba Karşıyakadayım ben..Burada genelde yün satan yerlerde bile kurs veriliyor bazen çok takıldığım yerlerde onlardan yardım alıyorum bende..Tek şart yünleri yani malzemeleri ordan almak aynı takı kursları gibi..

Birçokta bayan katılıyor böyle yerlere bakarsanız daha çabuk sonuca ulaşırsınız..Halk eğitimlerde buradada yok ama şu varki bilenler bilmeyenlere yardım ediyor..

Makine örgüsü derseniz oda Karşıyakada minicik bir dükkanda bir bayan eğitim veriyor Alaybey tarafında..İnşallah en kısa zamanda bulursunuz..Kolay gelsin a.s.

Teşekkür ederim.Ama şunu söylemek istiyorum halk eğitimlerde örgü kursunun bulunmayışı büyük bir eksiklik aslında.Açılsa büyük bir talep olacağından eminim.

katılıyorum.izmirde örgü kursu veren yerler bir yerlerden kulağınıza gelirse burada bilgiendirirseniz sevinirim.

benim bildiğim kadarıyla bütün halk eğitim merkezlerine açılacak kurslar listesi aynı geliyor.10-15 kışı oluncada kurslar açılıyor.muhakkak izmirede aynı liste gitmiştir faka ttalep olmayınca açılmamıştır..başvurup isim yazdırmanız lazım şu kursa gitmek istiyorumdiye..veya en yakın halk eğitim merkezine telefon açıp gerekli bilgiyi alabilirsiniz.ben örgüden iyi anlarım takıldığınız yapamadığınız bir model olursa sorabilirsiniz her zaman yardımcı olurum...

ben konak halk eğitim merkezinde takı tasarım kursuna gittim
bizim hoca aynı zamanda diğer günler de örgü kursu veriyordu,tabiki yine halk eğitim bünyesinde
bebek eşyaları ve çantalar örmüşlerdi,çok şekerlerdi
ama makina örgüsü konusunda bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…