Kısıkköy Mobilya Şehri'ndeki Modes Mobilya, kesinlikle İzmir'de en çok çeşidi aynı anda bulabileceğiniz ve güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir mağaza. Biz evlenirken evimizin tüm mobilyalarını Modes Mobilya'dan aldık. Ayrıca tanıdığımız tüm dostlarımıza yıllardır hep tavsiye ediyoruz. Sağolsunlar bizi hiç mahçup etmediler. Bir kere, mağaza gerçekten çok büyük, çeşitler oldukça fonksiyonel ve güncel. Sürekli yenilikleri takip ediyorlar, çalışanlar çok ilgili ve saygılı, fiyatlar her bütçeye uyacak şekilde, ayrıca istediğiniz şekilde imalat da yapıyorlar. Mesela biz köşe takımımızı ve tv ünitemizi, odamızın şekline göre dizayn etmiştik. Söz verdikleri gibi, tüm siparişlerimizi harfiyen, en ince detaylarına kadar imal etmişlerdi. Yani İzmir'de yaşayan özellikle düğün hazırlığı yapan tüm arkadaşlara güvenerek tavsiye edebilirim. internet sitesi de, MODES MOBİLYA - Kısıkköy Mobilya Şehri - İzmir Mobilya
kesinlikle katılıyorum tüm salonumu modesten aldım acayip memnunum adamlar çokta ilgilililer ama ABM diye biyerden yatak odası takımımı aldım ya bukadarmı ilgisiz olurlar evleneli 5 ay oldu dolaplar tewpemize düşte 4 aydır arıyoruz gelin bakın diye hala bekliyoruz herhafta gelcez diyolar kesinlikle önermiyorum ABM MOBİLYAYı ama modes her konuda yardımcı oldu saolsun o yüzden heryerde herese öneriyorum.