• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İzmir'de önereceğiniz mobilyacılar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Kısıkköy Mobilya Şehri'ndeki Modes Mobilya, kesinlikle İzmir'de en çok çeşidi aynı anda bulabileceğiniz ve güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir mağaza. Biz evlenirken evimizin tüm mobilyalarını Modes Mobilya'dan aldık. Ayrıca tanıdığımız tüm dostlarımıza yıllardır hep tavsiye ediyoruz. Sağolsunlar bizi hiç mahçup etmediler. Bir kere, mağaza gerçekten çok büyük, çeşitler oldukça fonksiyonel ve güncel. Sürekli yenilikleri takip ediyorlar, çalışanlar çok ilgili ve saygılı, fiyatlar her bütçeye uyacak şekilde, ayrıca istediğiniz şekilde imalat da yapıyorlar. Mesela biz köşe takımımızı ve tv ünitemizi, odamızın şekline göre dizayn etmiştik. Söz verdikleri gibi, tüm siparişlerimizi harfiyen, en ince detaylarına kadar imal etmişlerdi. Yani İzmir'de yaşayan özellikle düğün hazırlığı yapan tüm arkadaşlara güvenerek tavsiye edebilirim. internet sitesi de, MODES MOBİLYA - Kısıkköy Mobilya Şehri - İzmir Mobilya

kesinlikle katılıyorum tüm salonumu modesten aldım acayip memnunum adamlar çokta ilgilililer ama ABM diye biyerden yatak odası takımımı aldım ya bukadarmı ilgisiz olurlar evleneli 5 ay oldu dolaplar tewpemize düşte 4 aydır arıyoruz gelin bakın diye hala bekliyoruz herhafta gelcez diyolar kesinlikle önermiyorum ABM MOBİLYAYı ama modes her konuda yardımcı oldu saolsun o yüzden heryerde herese öneriyorum.

şu an modes mobilyaya baktım bir koltuk takımına hasta kaldım.aklımda olan bellonanın vivaldi takımı 1. Olarak.2.side modes mobılyanın kuğu koltuk takımı.allahım hayran kaldım ya.henuz evımız tutulmadıgı ıcın bı karar veremıyorum.eger tutacagımız evın salonu ufak olursa kugu koltuk takımı süper olur benım ıcın:)cok tskler onerılerınız ıcın:)

bende modesin mudo koltuk takımını aldım salonuma ama baya değişiklik yaptırdım koktuklar kaz tüğü beyaz yaptırdım takta kısımlarını yemek odamla aynı renge boyattım baya hoş bişi çıktı yemek odasınıda cemre yemek odası takımını aldım ama vitirinin 1 tanesini aldım tv ünitesini aldım masasının modeli harika kesinlikle gidip görmelisin

şu an modes mobilyaya baktım bir koltuk takımına hasta kaldım.aklımda olan bellonanın vivaldi takımı 1. Olarak.2.side modes mobılyanın kuğu koltuk takımı.allahım hayran kaldım ya.henuz evımız tutulmadıgı ıcın bı karar veremıyorum.eger tutacagımız evın salonu ufak olursa kugu koltuk takımı süper olur benım ıcın:)cok tskler onerılerınız ıcın:)

birşey değil canım. bunlar önemli şeyler biliyorsunuz. insanlar reklama, şatafata inanıp büyük hatalar yapıyor. birçok satıcı malı satana kadar mangalda kül bırakmıyor. sonra ise konuşulanlar ile yapılanların alakası yok. birçok tanıdığım benim uyarıma kulak asmadı ve başlarına bunlar geldi ordan biliyorum. mobilya konusunda seçim yaparken, model ve fiyatların yanında firmanın geçmişi ve olaylara yaklaşımı çok önemli bence. umarım sizin de herşey gönlünüzce olur :)

bende modesin mudo koltuk takımını aldım salonuma ama baya değişiklik yaptırdım koktuklar kaz tüğü beyaz yaptırdım takta kısımlarını yemek odamla aynı renge boyattım baya hoş bişi çıktı yemek odasınıda cemre yemek odası takımını aldım ama vitirinin 1 tanesini aldım tv ünitesini aldım masasının modeli harika kesinlikle gidip görmelisin

modes mobilya kısıkköy şubesinden mi alışveriş yaptınız? bir de merak ettim ne zaman? çünkü biz alışveriş yaptığımızda bahsettiğiniz modeller yoktu. ama yine de zamanın en güncel takımlarıydı aldıklarımız. halen de sapasağlam. laf aramızda eskise de yenilesek diye içimi yiyorum :) çünkü yeni modeller rüyalarıma giriyor. internetten baktım sizin de seçimleriniz oldukça iyiymiş:) Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah:)

modes mobilya kısıkköy şubesinden mi alışveriş yaptınız? bir de merak ettim ne zaman? çünkü biz alışveriş yaptığımızda bahsettiğiniz modeller yoktu. ama yine de zamanın en güncel takımlarıydı aldıklarımız. halen de sapasağlam. laf aramızda eskise de yenilesek diye içimi yiyorum :) çünkü yeni modeller rüyalarıma giriyor. internetten baktım sizin de seçimleriniz oldukça iyiymiş:) Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah:)

ben haziran ayında evlendim mart gibide aldım kısıkköyden gttiğimde daha cemre yemek odası yeni gelmişti valla bende öle dyorum :)ama maşallahı var eskicek gbide durmuyo sadece koltuklarımın beyazlığı bazen çıldırtıyo ama olsun okadarcık silince çıkıyor hemen .inş hepimize sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin en önemlisi oo:)

ben bütün mobilyamı istikbalden aldım futuro yatak odası takımı yatak celik bazalı sectim koltuk takımım star maksi takım renklerini sectim yemek odası takımımda elanor grubundan

Back
X