• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İzmir'de önereceğiniz mobilyacılar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dorelame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
81
1
96
Manisa
Arkadaşlar yeni ev kuruyorum yemek odası, yatak odası ,salon takımı ,beyaz eşya hepsini yeni alacağım.İzmir de önerebileceğiniz mobilyacılar var mı_?Manisa'ya taşınacağım ama İzmirden alırız heralde yani biraz tarifte gerekecek.Modern tarzlar hoşuma gidiyor.Özellikle de siyah beyaz.Şimdiden teşekkürler:kahve:

güle gle kullan canım biz de kısıkköydeki mobilyacılara bakmak istiyoruz. umarım içimize sinen modeller bulabiliriz.

biz kısıkköye ordanda karabaglara gideriz diyerek yola çıktık ama kısıkköyde biraz gezdikden sonra orda karar kaldık.o kadar her zevke ve her keseye göre marka ve model varki.mutlaka zevkine uygun bulursun.
mobilya işini birkaç saatte orda çözdük.

Karabağlar İleri mobilyadan aldık oturma gruplarımızı..
Tasarımları çok hoşuma gidiyor, özel üretim de yapıyorlar, mobilya fuarında isimlerini duymuştum. Fiyatlar da çok yakmıyor, bakın derim

Karabağlar ve Kısıkköyde her bütçeye uygun mobilyacılar var. Çok fazla gezdim,

En cezbedici olanlar;
(bütçe yakıyorlar ama dekorasyon fikri edinmek ya da beğendiğiniz mobilyanın aynısını özel üretim yapan bir mobilyacıda yaptırmak adına da fikir alabilirsiniz);aklinialirimsmile

1. FY mobilya
2. Lazzoni
3. Casa
4. Demircan mobilya
5. Zebrano

Teşhir ürünü de alabilirsiniz, onu da sorun, teşhir ürünlerinde fiyatı baya düşürüyorlar ki deformasyonu yoksa -ki gördüklerim gayet yeniydi- bence alınabilir.

Bugün yatak almaya çıkınca farkettim ki Yataşın markası olan Enza mobilya da hiç fena değilmiş hani.. fiyatlar da uygun geldi bana diğer yerlere nazaran.

çiğlide mert plaza var.ben oradan aldım her zevke ve bütçeye uygun.ama pazarlık etmelisin

aman aman! kesinlikle uzak durulmalı izmir mert plaza çiğli'den. hayır mobilyalarından değil ama sahibinin aşırı kabalığından!! adamın tersinden kalktığı günemi denk geldim nedir, çok çok basit bir nedenle adam fırçaladı!! neye uğradığımı şaşırdım :(( ama senet imzaladığımdan ve mobilyalarım henüz gelmediğimden sesimi çıkaramadım aslında heybetli ve sağı solu belli olmaz halinden tırstım demeliyim. aman bayanlar mıobilyası neysede alışveriş yapacağınız yerin işletmecilerinin kim olduğuna dikkat edin, bende tavsiye..

Kısıkköy Mobilya Şehri'ndeki Modes Mobilya, kesinlikle İzmir'de en çok çeşidi aynı anda bulabileceğiniz ve güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir mağaza. Biz evlenirken evimizin tüm mobilyalarını Modes Mobilya'dan aldık. Ayrıca tanıdığımız tüm dostlarımıza yıllardır hep tavsiye ediyoruz. Sağolsunlar bizi hiç mahçup etmediler. Bir kere, mağaza gerçekten çok büyük, çeşitler oldukça fonksiyonel ve güncel. Sürekli yenilikleri takip ediyorlar, çalışanlar çok ilgili ve saygılı, fiyatlar her bütçeye uyacak şekilde, ayrıca istediğiniz şekilde imalat da yapıyorlar. Mesela biz köşe takımımızı ve tv ünitemizi, odamızın şekline göre dizayn etmiştik. Söz verdikleri gibi, tüm siparişlerimizi harfiyen, en ince detaylarına kadar imal etmişlerdi. Yani İzmir'de yaşayan özellikle düğün hazırlığı yapan tüm arkadaşlara güvenerek tavsiye edebilirim. internet sitesi de, http://www.modesmobilya.org

Son düzenleme:
Karabağlar ve Kısıkköyde her bütçeye uygun mobilyacılar var. Çok fazla gezdim,

En cezbedici olanlar;
(bütçe yakıyorlar ama dekorasyon fikri edinmek ya da beğendiğiniz mobilyanın aynısını özel üretim yapan bir mobilyacıda yaptırmak adına da fikir alabilirsiniz);aklinialirimsmile

1. FY mobilya
2. Lazzoni
3. Casa
4. Demircan mobilya
5. Zebrano

fy mobilya tasarım ürün oldugundan pahalıdır..
lazzoni,Casa ve zebrano marka değeri sebebi ile pahalıdır
demircan ürünleri mobilyacı babamdan:) ögrendiğime göre o fiyatlara gör kalitesiz..
karabağlarda ileri mobilya tavsiyem..içim rahat olsun,kaliteli olsun ve tasarım olsun,zevkime göre de şekillensin dersen tek yer bence..bu işi inan çok araştırdım
ileriden alıp memnun olmayan hiç tandıgımyok

kızlar 4 ay sonra düğünüm var bizde mobilyalarımızı izmriden almak istiyoruz hem çeşit çok hemde fiyat uygun diye, yalnız bir şey öğrenmek istiyorum buralardan taksitli alışveriş imkanımız var mı ? bizde kredi kartıda yok kullanmıyoruz, ailelerimiz ortak ödeyecek. burada senet şeklinde taksit yapılıyor sanırım izmirde de yapılıyor mudur?

Bence mutlaka Onsa mobilyayı görmelisiniz,yüzlerce marka ve model var,her tarz ve modeli bulmanız mümkün ayrıca kalitesine göre fiyatı çok uygun

harman mobilya kısıkköy,modern ve kişiye özel mobilya tasarımları yapıyor.ben burdan beğendm ve bu haftasonu alıcam nasipse

Back
X