Nişan izmirde nişan yapılabilicek yerler?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gizem350

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
712
477
103
38
kızlar temmuz ayında nişanım var bahçeli ferah güzel bir yerde nişan yapmak istiyoruz çok kalabalık olmıycağımız için büyük bir yer olmasına gerek yok önerebileceğiniz yerler varsa yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle hayırlı olsun Gizem... Benimde 1-2 ay sonra olacak nişanım Allah nasip ederse. Bende aynı şekilde açık bir yer arıyorum,fazla kalabalık olmayacağımız için çokta büyük istemiyorum. Topic acmıstım ama hiç cevap gelmedi.
Fuar da Kültürpark Tenis Restoranı buldum,çok hoş bir yer fkat daha gidip konuşmadım. Sende bir bak istersen...

Hayırlı olsun Bayraklı'da Aula Restaurant,Sahilevleri'nde Talles Park,ınciraltı'nda Mercan Restaurant var bi bak derim canım.

tşkkler arkadaşlar bu dediğiniz yerlere bakıcam ama başka bildiğiniz yerler varsa bekliyorum

ne tarafata oturuyosun cnm bilemiyorum ama foça yolu üzerinde keyif restorant var onun kır düğünleri için ayrı bir bahçesi var, organizasyonu da çok hoş orası da güzel olabilir
bir de buca tarafında kır düğünü tarzında çok yer var,
palet var ama orası biraz pahalı olabilir:)

canım Best Western otelin en üst katında full deniz manzaralı salonu var. küçük gruplar için gayet güzel. biz de 50 kişilik bir nişan düşünüyorduk, orası ile anlaşacaktık. fakat ertelenmek zorunda kalınca biz de daha sonra evde yaptık. oraya bakabilirsin. yeri Konak'ta, kız lisesinin karşısı

Çok uçuk fiyatlar istiyorlar,maşallah. Ben Arena ya fiyat sordum 30 kişilik yemekli 4000TL fiyat verdiler. Bu ne böyle yahu,alt tarafı ufak çapta bi eğlence ve yemek olacak.
Kızlar yok mu başka bildiğiniz uygun yerler?

Canım çok güzel bir öneride bulunmuşsun gerçekten benimde çok işime yarayacak sanıyorum. Teşekkürler:) Ben de Best Western oteli düşünüyordum hatta bununla ilgili bir topic açtığımda da yazmıştım ama ara hatta 1. katında bir salonunu biliyordum sadece orasıda böyle basık geliyordu diger yandan ust katlarına da hiç çıkıp bakmamıştım ama yemekleri ve servis buna rağmen fiyatta iyiydi orada bir iş yemeğinde bulunmuştuk ordan biliyorum. Sadece kafama takılan bir de şu vardı bu konuda da bilgin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim, müzik olayını nasıl ayarlıyorlar orada peki? Benimkisi iş yemeği oldugu için müzik yoktu da onu bir türlü kestiremiyorum?

Bu konuda tecrübesi olan başka arkadaşlar da yazsın lütfeen..:))

mrb. lar benım nişanımı gecen yılbası şirinyer buca da tavsıye uzerıne takıl cafe de yaptık. işyerının bölgede ıkı mekanı var bır mekanlarını bu ıslere ayırmıslar 80-100 kısı arası kına yada nısan organızasyonu dusunenler ıcın oldukca ıdeal, fiyat olarakta oldukca uygun en onemlısıde tum arkadaslarımla cok oynayıp eğlendık nişan ya da kına yapmak ısteyen arkadaslara tavsıye edıyorum. web adresı " ww.takil.com.tr " herkese sevdıklerıyle mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…