• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan izmirde nişan kurabiyeleri yapan bi yer biliyormusunuz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Denizliche

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.397
757
363
37
arkadaşlar netten araştırıyorum bu ne yahu tanesi 2,5 tl 4 tl değişiyor kendimiz yapamazmıyız acaba üzerinde şeker hamuru var sanırsam bildiğiniz bi yer varmı izmirde?

Bence kendiniz yapın. Güzel kurabiye kalıpları bulup, şeker hamurlarıyla süsleyin. Ben erkek arkadaşıma yaparım özel günlerde. Çok şeker şeyler yapılabiliyor...

Alsancakta ünlü pastaneler vardır bilirsiniz onlar yapıyor, nerede oturduğunuzu söylerseniz yardımcı olayım..
Kendiniz yaparsanız anlamlı da olur şeker hamuru satan yerler çok alın kendiniz yapın en güzeli

Alsancakta ünlü pastaneler vardır bilirsiniz onlar yapıyor, nerede oturduğunuzu söylerseniz yardımcı olayım..
Kendiniz yaparsanız anlamlı da olur şeker hamuru satan yerler çok alın kendiniz yapın en güzeli

şirinyerde oturuyorum kendimde yaparım ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum normal kurabiyeden bi farkı yok sanırım

şirinyerde oturuyorum kendimde yaparım ama nasıl yapıcam onu bilmiyorum normal kurabiyeden bi farkı yok sanırım

Velioğlunda şeker hamurundan kurabiye yapılıyor ama istek üzerine yaparlar mı bilmiyorum orayla bir görüşün..
Evet normal kurabiye yapılıyor kalpli kalıplarla, şeker hamurunu alıyorsunuz kalıplarla kesiyorsunuz kurabiyenin üzerine nokta kadar bir bal yardımıyla yapıştırıyorsunuz.. Ben böyle yapmıştım ama google da araştırırsanız çok basit tarifler bulursunuz..
Ben internetten şeker hamuru için isim kalıbı sipariş etmiştim.. Üzerine birşeyler yazmak için..

Canım bence hiç kendin uğraşma inan değmez.. Yakın arkadaşım bu işlerden anlıyor ve kendi nişan kurabiyelerimi onunla beraber ikimiz yaptık 35 tane kadar... 2 kişi 2 gün uğraştık. kurabiyeleri yapmak hiç sorun değil ama süslemesine iyi birşey istiyorsan nakış gibi işliyorsun resmen ve bilmeyen birinin yapması çok zor. hamurun kıvamından tut kalıpların kullanılmasına kadar göründüğü kadar kolay bir iş değil. ayrıca kullanmak için ciddi malzemeye ihtiyacın olacak onu da söyleyeyim hepsi maddi külfet.. yeni başımdan geçtiği için yazmadan edemedim:27::27: Ortaya çıkan da bunlar oldu $297782_4567526788286_1934752884_n.jpg

Son düzenleme:
Velioğlunda şeker hamurundan kurabiye yapılıyor ama istek üzerine yaparlar mı bilmiyorum orayla bir görüşün..
Evet normal kurabiye yapılıyor kalpli kalıplarla, şeker hamurunu alıyorsunuz kalıplarla kesiyorsunuz kurabiyenin üzerine nokta kadar bir bal yardımıyla yapıştırıyorsunuz.. Ben böyle yapmıştım ama google da araştırırsanız çok basit tarifler bulursunuz..
Ben internetten şeker hamuru için isim kalıbı sipariş etmiştim.. Üzerine birşeyler yazmak için..

bi araştırıyım canım saolasın

Canım bence hiç kendin uğraşma inan değmez.. Yakın arkadaşım bu işlerden anlıyor ve kendi nişan kurabiyelerimi onunla beraber ikimiz yaptık 35 tane kadar... 2 kişi 2 gün uğraştık. kurabiyeleri yapmak hiç sorun değil ama süslemesine iyi birşey istiyorsan nakış gibi işliyorsun resmen ve bilmeyen birinin yapması çok zor. hamurun kıvamından tut kalıpların kullanılmasına kadar göründüğü kadar kolay bir iş değil. ayrıca kullanmak için ciddi malzemeye ihtiyacın olacak onu da söyleyeyim hepsi maddi külfet.. yeni başımdan geçtiği için yazmadan edemedim:27::27: Ortaya çıkan da bunlar oldu Eki Görüntüle 512781

gayet güzel benimde aklımdan geçen böyle bişeyler bana 100-110 tane falan lazım

bende nişanım için yaptırmıştım.benimki böyleydi.tanesi 1 tl :34: $403550_437687446258667_1566689075_n.jpg
İstanbulda ama izmirede kargolayabilir,güzel paketlenince hiç sorun olmuyor :34:
şeker kurabiyeci facebookta var, googleda aratarakta bulabilirsin canım

bende nişanım için yaptırmıştım.benimki böyleydi.tanesi 1 tl :34: Eki Görüntüle 513536
İstanbulda ama izmirede kargolayabilir,güzel paketlenince hiç sorun olmuyor :34:
şeker kurabiyeci facebookta var, googleda aratarakta bulabilirsin canım

tanesi 1 tl iyiymiş fiyatı tadı nasıldı? ben en sonunda kendim yapıcam sanırım netten tarifini falan buldum 120 tane falan yaptırıcam 120 tl yapar oda fazla siparişte indirim yaparlarmı acaba öğrenmek gerek

tanesi 1 tl iyiymiş fiyatı tadı nasıldı? ben en sonunda kendim yapıcam sanırım netten tarifini falan buldum 120 tane falan yaptırıcam 120 tl yapar oda fazla siparişte indirim yaparlarmı acaba öğrenmek gerek

valla ben çok ön yargıyla söylemiştim belki boyalıdır güzel olmaz falan diye ama çok şaşırdım gelince.Tadıda harikaydı.
herkes bayıldı :34:
bence bi fiyat al canım,belki yapabilir.kamğanyalı modeller var tanesi 1 tl.ne renk istersen yapıyor.

Back